Herkese selam arkadaşlar, gecen menude Razer mamba wirelles mouse vardı. Bu gun de Razer Cynosa Chroma var.
İsterseniz ufaktan incelememize başlayalım.

İlk olarak dış gorunuş ile başlayalım.

Masada gayet guzel duruyor, fakat biraz buyuk. Normalde laptop kısmını kesecektim fakat oradan buyuk kucuk ayrımını yapabilirsiniz diye kesmedim.

Sırada alt kısmı var.

Bendeki klavyede ters basmışlar fabrikada Razer cynosa chroma kısmını, ama normalde duz.

Alt kısımda gorulduğu gibi 5 tane kaydırmaz var. İkişer sağ ve solda, 1 tane ortada. Son olarak Siyah cemberler klavyeyi sokmek icin ulaşmamız gereken vidaları saklıyor. Onları cıkartıp klavyeyi sokebiliyoruz. Ha birde ortadaki kaydırmazı cıkarmak gerekecek.

Şimdi ise klavyenin ayaklarına yakından bakalım.

2'li olarak karşımıza cıkıyor. Bu cok guzel bir ozellik. Benim de en sevdiğim ozelliklerden. İstediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Sırada klavyemizin kablosu var.

Maalesef ki orgu kablo değil. Ama orgu kablo olsa gercekten cok hoş olurdu.

Ufakca değineyim, klavyemiz membrane.

Şimdi ise geldik teknik detaylara.

Razer Synapse 3 programımızı kuruyoruz, onumuze boyle bir ekran cıkacak:

Buradan klavyemize tıklıyoruz.

Onumuze oyun modu cıkıyor. Bu gercekten guzel bir ozellik. Alt gr'ın yanındaki tuşa basılı tutarken F9 tuşuna basarsak oyun modunu aktif etmiş oluruz.

Costumize'ın yanında ''Lighting'' yani ışıklandırma var. Razer'ın en iyi olduğu konulardan biridir.

''Brightness'' kısmının yeşil yanması ışıklarımızı calışır hale getirir. Onun altında ise kullanmadıkca kapat modu var. Onu da acıp ayarlayabilirsiniz.

Sonra sağ kısımda ise ışık modları var. Hızlı efektlerde adı ustunde hızlıca ayarlayabileceğiniz modlar var. Gelişmiş efeklerde ise her tuşa ozel olarak renk atayabileceğiniz sayfa cıkageliyor, ve oradan ayarlıyorsunuz.

Alacak arkadaşlara onerir miyim? Hayır. Daha guzel ve mekanik klavyelere yonelsinler.

Ve evet, incelememizin sonuna geldik. Okuduğunuz icin teşekkur ederim. Fikirlerinizi yazabilirsiniz.

Razer Cynosa Chroma RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Razer Cynosa Chroma RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Dosya Ekleri Razer cynosa chroma inceleme 1.jpg 148,8 KB · Goruntuleme: 49