Bunu net bir şekilde soyleyebilirim ki Rampage markasından yuzum gulmedi. 6 ay once KB-R95 X-Titan Red Switch Mekanik klavyesini satın aldım. W tuşu bozuldu. Arada tekliyor, calışmıyor, engel oluyor bana. Sarfnet Bilgisayar'a ulaştım,garantiye gondermemi soyledi. Segment Bilgisayar'a ulaştım; kutu, garanti belgesi ve fatura istedi. Fatura elimde yoktu, satıcıya tekrar ulaştım fatura istedim. ''2020 arşivinde olduğu icin gonderemeyiz, siz urunu bize yollayın, biz buradan garantiye gonderelim'' dediler. Kargosuna para vererek gonderdim, yaklaşık 15 gun sonra elime ulaştı. Patpata sarıp gondermiştim, patpatsız geldi. Kutu ezilmişti ve kargoya tekrar para odedim.
Onlar fatura gonderemiyor diye vaktimden ve cebimden oldum. Neyse sorun yok dedim, urun calışsın yeter. Onarılmış W tuşu, calışıyor. Oyuna girip denemek istedim. Shift tuşunun calışmadığını fark ettim. Satıcı fatura gonderemiyor diye mağdur olmuşum, normalde ucretsiz olması gereken bir hizmete para odemişim ve bununla karşılaşıyorum. Sinirim tepeme cıktı, direkt garantiyi aradım. Yok bozmuş olabilirsiniz, tekrar gonderin, test ettik onayladık dediler. Şimdi yine ben aynı sıkıntıyı mı cekeceğim?
Yazarken fark ettim, "İ" tuşunda sadece mavi renk LED yanıyor. Tek sorunla gitti iki sorunla geri geldi.
Sonuc olarak ne olursa olsun bundan sonra asla Rampage urunu satın almam, asla kimseye de onermem. Uzerine para ekler daha kaliteli markalar kullanırım. Logitech G213 klavyem vardı. 2 sene kullandım, hic sorun cıkarmadı. G300S mouse kullanıyorum, belki de 3. el 5 senelik urun, hic problem yaşamadım. Urun bende sorun cıkardı veya cıkarmadı diye herkeste sorun cıkaracak veya cıkarmayacak anlamına gelmez, bunlar benim kişisel deneyimimdir. Eğer alacaksanız veya tavsiye edecekseniz bunları bilerek hareket edin. Para kolay kazanılmıyor, kimse de parasını sokağa atmak istemez. Bir urunun gorunuşu guzel diye ucuz fiyata size cok şey sunuyor diye kaliteden vazgecmeyin.
Rampage KB-R95 Kullanıcı Deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Rampage KB-R95 Kullanıcı Deneyimi