Not: Bu bir inceleme değildir, kısa bir deneyim aktarımıdır.

Oyun Performansı: Cihazın icinde A13 Bionic cip, 3 GB RAM, 4,7 inc Retina IPS LCD ekran, 1.821 mAh Li-Ion batarya ve 4 cekirdekli Apple GPU bulunmakta.
denediğim oyunlar CoD Mobile, PUBG Mobile ve Asphalt 9 oldu. Hepsi en yuksek ayarlarda yağ gibi aktı diyebilirim. Bir tek Asphalt 9'da kamera acısını "sabit" yapmadan once sorun yaşadım.

Boyut, Tasarım ve Batarya Performansı: Telefonun boyutu 4,7 inc, genel olarak gunumuz telefonlarına gore kucuk ama tek elle telefon kullanmayı isteyenler icin ideal. Tasarımı demode, gunumuz icin ama ben bu tasarımı sevdiğim icin sorun yaratmadı.
Batarya olarak ise 1821 mAh bir batarya kullanmakta. Batarya suresi muadillere gore az fakat 1 saat oyun ve 2 saat gunluk kullanım ile benim gunumu cıkarmakta.

Arayuzdeki Akıcılık ve Apple Arcade: İlk once bunları yazarken surumumun iOS 14.4.2 olduğunu belirteyim.
Arayuzde gercekten akıcı, her ne kadar ekran 60 Hz olsa da.
Apple Arcade gercekten mobil oyun pazarına gore nitelikli işler sunuyor gorduğum kadarıyla. Bu telefonu aldığımda yanında bedava 3 ay Apple Arcade geldiğini de belirteyim.

Sonuc olarak, ben bu telefonu cok oyun oynamayacak ve coğunlukla gunluk kullanımda kullanacaklar icin oneriyorum. Gucunden dolayı değil batarya suresi yuzunden uzun oyun deneyimleri sunamayacak bir telefon.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.