Merhabalar,iyi geceler dostlar,youtubeden elimi ayağımı cektikten sonra ytparadan kopamıyorum,hicbir konuya cevap yazmasam dahi sayfayı yenilemekten işlerimi gucumu bırakıp dizi izler gibi ytparayı izliyorum gun boyu,acaba para kazanabileceğim bir konu acıcakmı insanlar diye duşunurken,bu gece kazmanın biri ile tanıştım yuzune baktığınız zaman bilgisayarın p'sinden anlamıycak,whatsapptan fotoğraf gondermek icin interneti acmamız lazım mı diye soru sorabileceğini duşuneceğiniz biri ile tanıştım.Eleman e-ticaret yapıyormuş elektronik uzerine cin'den urun getirip paranın ağzına ediyormuş hepsiburada,n11 raporlarını telden gosterip aylık cirosu gorduğum kadar 30-40 k civarında idi,ki bu benim icimde cılgın duygular uyandıran bir girişimci ruhumu acığa cıkardı o yapıyomuş ben neden yapamayayım... Artık adımlarımdan cok emin olacağım,başaramasam bile bu sefer olmaZ ama diğer denemem de belki bir adım ileri gitmiş olurum,velhasıl kıskanclık duygularım kabardı doğruyu soylemek gerekirse,ne olursa olsun diye duşunuyorum vakit geldi o savaş bugun bile başlamalı bile işten eve gitmeden domain bile almalıyım diyorum

Soru-1

Sizlere nacizane olmazsa olmaz sorularım var,calıştığım sektor ise hic bitmeycek denilen sektor 'sağlık'.

Şuan bir inşaat şantiyesi revirinde geceleri nobet tutmakda aynı zaman da bir sağlık kabinine ortağım(ozel sağlık ocağı olarak duşunebilirsiniz,ama doktor yok kucuk cerrahi girişim ve işlemler yapıyoruz sgk anlaşması felan soz konusu olmuyor),sorum ise ben bu vergi levhası ile e-ticaret yapabilirmiyim?

Soru-2 Nerden başlamalıyım acele etmelimiyim yoksa beklemeli hep araştırmalıyım?

Soru-3 Doğru bilgi ve tecrube icin hangi kaynakları kullanmalıyım?
Soru-4 Doğru kategoriyi nasıl secerim?