50.000.000:1 yuksek karşıtlık oranına sahip VS228DE Full HD LED monitor, en iyi goruntu ve renk kalitesini sunacak şekilde optimize edildi. Sağlam stand ve ince profil de aynı yuksek kalite yaklaşımıyla şıklıktan odun vermeden istikrarlı ve dayanıklı olacak bicimde tasarlandı.
ASUS VS228DE Teknik Ozellikler
Panel Boyutu: Geniş ekran 21.5"(54.6cm) 16:9 Gercek Cozunurluk : 1920x1080 Parlaklık(Max) : 200 cd/㎡ Ekran Renk Sayısı : 16.7M Splendid™ Akıllı Goruntu Teknolojisi Analog Sinyal Frekansı : 30~80 KHz(H)/ 55~75 Hz(V) ASUS VS228DE Giriş/Cıkış Portları
D-Sub ASUS VS228DE Kutu İceriği
VGA Kablosu Guc Kablosu ASUS VS228DE Urun Resimleri
ASUS VS228DE Hakkında Yorumum
Bu urunu yine bilmediğim zamanlar almıştım iyi mi kotu mu ettim bilmiyorum ama şuanda gayet guzel calışıyor herhangi bir kotu yanını gormedim. Ozellikle Splendid ozelliği ile monitorunuzu ortama gore ayarlayabiliyorsunuz yani oyun oynarken "Game Mode" da kullanırsanız parlaklığı kontrast'ı otomatik ayarlıyor. Yalnız sadece D-Sub girişi var. Ben daha once ki masaustu bilgisayar incelemem ile beraber kullanıyorum genelde oyun ve film icin değil, boyle internette gezinmek icin. Yeri geldiğinde film izliyorum oyunda oynuyorum ama hic kotu yanını gormedim.