ASUS CM6870'e Genel Bakış
Windows 8 ya da diğer surumleri mevcut 3. Nesil Intel® Core™ işlemci tabanlı platform Full HD 1080p multimedya keyfi QuietCool Technology** sayesinde mukemmel guvenilirlik, 11.4 santigrat dereceye kadar daha serin ve daha sessiz bir PC deneyimi ASUS CM6870 Teknik Ozellikler
Intel Core i7 3.4 GHz(Turbo Boost ile 3.9GHz) Nvidia GT630 2GB Paylaşımlı ekran kartı 2x4GB RAM top. 1600MHz 1TB Seagate 7200RPM HDD 350W Guc kaynağı ASUS CM6870 On Giriş-Cıkış Portları
1 x 16 -in-1 Card Reader 1 x Headphone 1 x Microphone 2 x USB 2.0 2 x USB 3.0 ASUS CM6870 Arka Giriş-Cıkış Portları
2 x USB 3.0 4 x USB 2.0 1 x DVI-D 1 x HDMI-Out 1 x VGA(D-Sub)-Out 1 x RJ45 LAN 1 x 8 Channel Audio ASUS CM6870 Kutu İceriği
Kablosuz klavye Kablosuz mouse ASUS CM6870 Performans Testleri

ASUS CM6870 Urun Resimleri

ASUS CM6870 Hakkında Yorumum
Bu urunu bilgisayar toplamayı bilmediğim zaman ve ekran kartından hic anlamadığım zamanda almıştım. Şimdi farkındayım kotu bir sistem olduğunu(ekran kartı bakımından). Urun şuan hala satılıyor mu bilmiyorum ama tavsiye eder misin diye sorarsanız ne diyeceğimi bilmiyorum yani kararım net değil.
Sadece multimedya olarak kullanmak isteyenler hala satılan bir yer var ise oradan alabilirler. Kesinlikle oyun oynanmak icin yapılmış bir bilgisayar değil gunluk işlemlerini yapabileceğiniz icin tasarlanmış bir bilgisayardır. Şu an zaten hazır bilgisayar almak isteyen kimse olmayacaktır, bilmeyenler ise oyun oynamak icin cok iyi performans alamazsınız, bu yuzden bu bilgisayarı oyun icin tercih etmiyorum.

Not: Resimde bulunan klavye ve mouse kutudan cıkan değildir.