Merhaba arkadaşlar artık coğu kazanclar internet uzerinden olmaktadır. Bunlar ister youtube olsun ister ptc siteleri vs. olsun ancak en cok kazandıranlar bence youtube ve web sitelerdir. Google bu 2 sistem icin reklam anlaşması yapmaktadır ve cok guzel ucret odemektedir. Bu ucretler reklam başına tıklama olarak adlandırılıyor şuan coğu insan bir web sitesi kurup para kazanma peşindeler sizlerde bir web sitesi kurarak guzel ucret kazanabilirsiniz. Bunları ister kendiniz yapabilirsiniz ister'de bizlere yaptırabilirsiniz. 3 senedir web site kurulum işinde bulunmaktayım ve sizlere bu tecrubemle uygun fiyata destek vermekteyim. Şimdi sizler icin bir fiyat tablosu cıkartalım.
YAPILACAK İŞLEMLER
- bir adet domain alınacaktır. (godaddy'de 1 yıllık 8 TL olarak biliyorum)
- size uygun olarak bir host alınacak. (fiyat belli değildir)
- wordpress kurulumu yapılacaktır
- tema hazırlanacaktır
- anahtar kelime ve planlama belirlenecektir
- gundelik ozgun makale girme işlemi yapılacaktır.
- backlink kazandırmaya calışacaktır.
- google adsense aktifleştirelecek.
- genel seo işlemleri yapılacaktır.
ve daha fazlası...
Benim bir adet web sitem zaten bulunmakta ancak para kazandıramıyorum veya hic ziyaretcisi yok diyorsanız mevcut olan web siteniz icinde calışmalar yapmaktayız. Calışmalarımız Aylık calışmalar olmaktadır. Tabi isteyen arkadaşlarımız icin sadece kurulum işlemi'de yapabiliriz. Arkadaşlarımız belki bu soruyu sorabilir iclerinden ben bukadar calışma sizlere yaptıracağım peki benim kazancım ne olacak sonradan bunun cevabı olarak ne kadar uzun soluklu calışmamız olursa okadar yuksek hit kazanabilirsiniz ve geliriniz artabilir gelir artışı reklamının siteyle uyumuna goredir onun icin anlık goruşme planınızı iyi secmeniz gerekecektir belki bu iş sonunda 1 - 2 milyar değerinde fiyatlar alabilirsiniz inşallah
Fiyatlandırma konusunda projenizin rakiplerinin gucluğune gore bir fiyat verilecektir bunun icin anlık goruşme'de mevcut bir fiyat sececeğiz bu fiyatın sizin icin uygun olması icin elimizden gelen herşeyi yapmak istiyoruz.
Sormak istediğiniz soruları yorum atarak sormanızı oneriyorum bunun dışında iletişim icin;
skype adresim: alpaslan.gokce.12
Web sitenizden'de kazanın !
Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Web sitenizden'de kazanın !