Youtube kanalınızın hem daha kalite olmasını istiyorsanız hem daha fazla para kazanmak istiyorum diyen arkadaşlara mujde ! uygun fiyata youtube kanalınızın web sitesini hazırlıyoruz logunuz yoksa logo hazırlıyoruz youtube kanalınızdaki videoları siteye ekliyoruz ve orada da hem videolarınızı tanıtabiliyorsunuz.
İsteyen arkadaşlar dilerse seo ayarlamaları yaparaktan hem web sitesini ilk sıralarda cıkartabilir hem google'den hızlı reklam alabilir ve web sitesinden'de para kazanabilir.
Ucretlendirme konusuna gelirsek eğer domain + hostunuz mevcut değilse sizler icin satın alıyoruz. Bunun dışında sadece kurulum vs yapılacak ise;
Fiyat: 30 TL
Kurulum'da yapılacak işlemlerin bazıları ;
- wordpress kurulumu
- ozel logo
- ozel editleme işlemi
- youtube eklentisi ile tek tek resim eklemeniz yerine video eklediğinizde otomatik resim ekleyebileceksiniz.
- hic kimsenin sitenizden alıntı yapmaması icin sağ tık engeli + copy yapma engeli
- seo eklentileri
- google webmaster işlemleri
- site pingleme işlemi
ve daha fazlası..
Dilerseniz web siteniz icin aylık veya yıllık olarak yani belirleyeceğiniz belli bir sure calışma yapabiliriz. Bu calışma sırasında web sitenizin ziyaretci kaynağını, guvenliğini sağliyacağız. Guncel olarak attığınız videoları guncel olarak web sitesinize ozenle yerleştireceğiz. web siteniz icin adsense kazandıracağız ve uygun reklam ayarlamalarını yapacağız.
Daha fazla bilgi ve iletişim icin bana ozel mesaj atabilirsiniz veya altdaki skype adresimden beni ekliyebilirsiniz.
not: referansımız şuanda 1 adet bulunmaktadır
www.bilinmeyenleredogru.com / logo kısmında kullanıcı oynama yapmış sanırım onun icin arka planı oyle gozukmektedir bizimle alakalı sorun değildir yani
Sizinde Youtube Kanalınızın Ozenli Bir Sitesi Olsun Uygun Fiyat & Kalite
Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sizinde Youtube Kanalınızın Ozenli Bir Sitesi Olsun Uygun Fiyat & Kalite