Ekim ayının başında 750TL gibi bir fiyata satın almıştım. Lav kırmızısı rengini tercih etmiştim spor kayış olduğu icin. Govdesi metal+plastik tatmin edici. Ağırlığı 43gram civarlarında ağır hissettirmiyor. Ozellikleri arasında nabız, stres olcme, Huawei trusleep 2.0 uyku takibi gibi ozellikleri var ve gayet iyi calışıyor bu ozellikler, ozellikle uyku takibi. Ekranı 1.39 inch boyutunda AMOLED ekran parlaklık seviyesi gayet yeterli.
Pil suresi olarak butun ozelliklerini acarsanız yani her zaman nabız ve stres olcmeyi acarsanız 1 hafta civarında gidiyor. Ama bu saydığım ozellikleri kaparsanız 2 hafta civarında gidiyor maksimum 15 gun şarj etmeden kullanabildim.
Cihaz Type-C uzerinden guc alan bir dock uzerine konularak şarj oluyor yaklaşık 45 dakikada 0'dan 100e şarj olabiliyor.
Saat uzerinden muzik kontrolu yapılabiliyor. Arzu ederseniz saate Huawei health uzerinden muzik atıp eşleştireceğiniz Bluetooth kulaklık ile dinleyebilirsiniz. Saatinizi deklanşor olarak kullanabiliyorsunuz fotoğraf cekerken.
Uzerinde kirin A1 cipseti mevcut. Gayet verimli bir yonga. 4 GB dahili hafıza ve 16MB RAM'i mevcut. Arayuz de nadir de olsa kasmalar yaşanabiliyor.
Huawei health uygulaması uzerinden bağlanıyor ve butun ayarlarınızı o uygulama uzerinden yapıyorsunuz. Bir suru tema var uygulama uzerinde.
iPhone ile kullanacaklar icin ise sanırsam hava durumu uygulamaya girmedikce gostermiyormuş ve temaları değiştiremiyormuşuz ama siz yine de teyit edersiniz.
Uygulama ne yazık ki yuklenemiyor sadece bu modele ozgu değil Huawei/Honor saatlere bu yazının yazıldığı tarihe kadar yuklenmiyordu belki sonra guncelleme ile yuklenebilir bilemem.
Telefon ile konuşma bu modelde ne yazık ki bulunmuyor onun icin GT2 46mm, Honor magic Watch 2 46mm, GT2 Pro ve GS Pro modellerine bakabilirsiniz onlarda saat uzerinden konuşma mevcut.
Saat kolu rahatsız etmiyor kolda gayet şık gorunuyor. Kordon/Kayış'ı Apple Watch'ların Nike Edition'ları tarzında delikli delikli kolunuz oradan nefes alabiliyor.
Değerlendirme: 1000TL altında bir akıllı saat arıyorsanız ilk onerim bu model olur.