İlk oncelikle bu fare insanların gozunde sanki Fortnite oyuncuları icinmiş gibi davranılıyor.
Fakat ben bunu gore karşılaştırma yapmayacağımı belirtim.
Peki o zaman sıralamaya başlayalım.
Kabloda cok ciddi bir temassızlık sorunu oluşuyor, cevreme de ve benim yaptığım oynayışlarda da denk geldi.
Kablodan kaynaklı olduğunu duşunuyorum acıkcası cunku bu farede bircok fareye gore kotu bir kablo kullanılmış hissi verdi.
Cok hafif ve bol ayrıca bu cok daha fazla kişide denk gelmiş bircok yorumda da yazıyor.
Fare tuşlarında aynı Razer Viper'da olduğu gibi kapak oynaması oluyor, Razer Viper'da cok daha fazla denk geliniyordu bu soruna.
Tuşlar ilk başta hoştu ama bu bozukluk cok rahatsız edici acıkcası.
Kendim hızlı veya sert tıklamıyorum bunu oyun sırasında bir uygulama ile test ettim ve kendi tıklamamla bir alakası olmadığını anladım.
Ayrıca 20 milyon gibi bir omur cok az 50 liralık bir fare bile rahatlıkla 10 milyon tıklarken bu cok kotu.
500 lira fiyat bandı icinde hic uygun değil.
Ayrıca drag tıklaması ve buttfly tıklaması konusunda cok iyi bir iş cıkardı, bunu da belirtmeliyim sadece kotu yan olmaz.
Sensor konusunda ise ciddi bir araştırma yaptım.
Sonuc ise bu sensorun cok stabil olduğunu gordum.
Pixart bu konuda gayet guzel bir iş cıkarmış ama cok daha ucuz 3360 sensor kullanan fareler var bunu da unutmamak gerek.
Yan tuşlar fena değildi Razer ile MSI farelerinin yan tuşları gibi ice gocmuyor ama sert de değil.
Kavramada da alcak bir fare olduğunu belirtmeliyim ben rahat ettim cunku alcak fareler daha hoşuma gidiyor.
Artı ve Eksiler
+Alcak bir fare olması.
+Sensor kalitesi.
+Drag ve buttfly tıklamalarını algılıyor rahatlıkla.
-Bu fiyata bu fareyi alırsanız dolandırılmış gibi hissedebilirsiniz.
-Temassızlık sorunu cok buyuk sıkıntı fareyi cop ediyor.
Umarım Yararı Dokunmuştur.