Yaklaşık olarak kendisini 3-4 aylık bir sure gecirdim. Bu bilgilerime dayanarak size artı ve eksi noktalarını sunacağım.
Kendisinin en buyuk artısı belki de hafif olmasıdır, aslında tam hafif olması denemez hafif olmasına rağmen performans ve gosterdikleri.

Bu fare ilk geldiğinde kendisine hayranlık duyduğumu belirtmeliyim ama bu bir on yargıydı.
Kendisi tıklama hissi kavrama hissi konusunda beni yarı yolda bırakmadı gercekten rakiplerine gore cok da iyi bir performanstı.

Hafiflik konusunda ilk bu kavrama, hissiyatından korktum cunku malzeme elimi tam doldurmalıydı boyle duşunuyordum hafif bir farede bu sıkıntıdır ozellikle diğer farelere bakarsak kavrama hissi hafif fareler de ciddi sorun yaratıyor.

Bunda oyle bir sıkıntı yaşamadım ancak zaman icinde negatif ozellikleri coğaldı hem de aşırı derece oldu denebilir.
Mesela ilk ornek fare aşınıyor, bunu şoyle ozetliyim farenin yanlarında (tutuğunuz kısımda yani baş parmak ve serce parmak denk geliyor) ciddi bir aşınma soz konusuydu.

Bu buyuk bir sıkıntı denemez ancak bununla kalmadı, ve farenin 1. tuş ve 2. tuşlarında oynama meydana geldi.
Bu kucuk bir oynamaydı cok dert etmedim zaman icinde buyudu ve oyun oynarken bile hareket ettiğini hissetmeye başladım.

Oynamadan kasıt şudur kendisinin 1. tuşundaki kapak sağa sola oynamaya başladı.
Bu kapak zaman icinde gıcırdamaya başladı, elbette bu rahatsız edici gıcırdama farenin tuşunun tıklamasanız bile tuşunun ustundeyken kotu bir his vermeye başladı.
Ozellikle seri tıklama yaparken cok hissediliyor mesela R6'da tabancada cok rahat anlarsınız veya Minecraft'ta savaşırken seri tıklamalar rahatsız edici.

Yan tuş kısımlar gayet iyiydi ve acıkcası sorun olmadı ve başarılıydı.
Sensor kısmına gelirsek teknik tarafta cok iyiydi ancak en buyuk sıkıntısı toz ve tuy ozellikle kedi tuyleri farenin yanlış algılamasına sebep oluyor bu yuzden size oneri ortamınızı temiz tutun.
Fare tekerleği sertti fakat ben bundan hoşlandım ben donuyorum diye bağırıyordu resmen ve oyunda bence bunu hissetmek guzel bir şey.

Yazılım konusunda ise puanlamaya gerek yok gercekten cok dik kafa ve zor bir program, programa 1 ayda ancak alıştım ve inanılmaz derece ram yiyor.

Kablosu ise baya iyi ve kaliteliydi tozlar uzerine yapışıyor bazen ancak bu onun ne kadar sıkı olduğu gosteriyor elinizi kabloya hafifce surterek temizleye bilirisiniz.

Fare sensorunde bir ekleme yapacağım fare kalktığı anda bağlantı kesiliyor acıkcası ben fareyi cok kaldıran bir insanım ve bu cidden hoşuma gitti.

Artıları ve eksileri:
+Cok rahat.
+Şık tasarım.
+Hafiflik.
+Teknik ozellikler.
-Farenin tuşları gucsuzler.
-Fiyat (Sensei Ten ile aynı fiyat olmasına rağmen 600-700 lira bu fareler icin yuksek kabul edilebilir.)

Umarım yararı dokunmuştur.