Merhabalar! Bugun ilk makalem ile karşınızdayım. Yapacağım yanlışları lutfen soyleyin, elimden geldiğince duzeltmeye calışırım.

KASA KALİTESİ
Kasası gayet kaliteli plastikten yapılmış. Ele guzel geliyor ve hafif. Tasarımı gayet ergonomik. Kafa kısmı hicbir şekilde acıtmıyor. Ustunde yumuşak sunger kullanılmış. Kulak kısımları orta boyda, bana tam uydu. Kulak kısmında da yumuşak sunger kullanılmış. Puanım 8.5/10

SES KALİTESİ
Sesi ilk duyduğumda cok şaşırdım. Dışarıyla bağlantıyı direkt kesiyor. Ses cok yuksek geliyor, bas ve tizler mukemmel. Ayrıca ses cok net, en ince ayrıntıyı bile veriyor. Puanım 8.5/10

MİKROFON KALİTESİ
Mikrofon dahili olduğu icin cok kaliteli bir ses yok. Yine de anlaşılır ve temiz bicimde gidiyor. Puanım 7/10

DİĞER OZELLİKLER
En onemli ozelliği Bluetooth olması. 25-35 metre menzili var, gayet iyi. Şarjı 3 saatte doluyor ve 15 saat gidiyor. Oyunlarda şaşırtıcı bicimde herhangi bir gecikme gozlemlemedim. Kutunun icinden Şarj kablosu eşliğinde bir de kablolu bağlantı icin kablo cıkıyor ki bu mukemmel bir ayrıntı. Puanım 9/10

FİYAT
Cihazı 250 TL'ye aldım ve hakkını veriyor. 3 gunde elime ulaştı. Cihaza genel puanım 8.5/10

Makalemi okuduğunuz icin teşekkur eder, iyi gunler dilerim

@dark Lord of the Sith @RadeoN RX 5500M @Agent_47 @Ek01000 @ramazan O