Ocak ayında almış olduğum kulaklık markası Rampage K29 Thunder Mikrofonlu Gaming Oyuncu kulaklık Işıklı RM-K29'dır. Kulaklık gercekten cok iyi, fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. Dışarıya cok az ses veriyor. Şoyle de fazla veriyor. Kulağınızdan cıkarıp dışarıda dinlediğinizde fazla veriyor ama kulağınıza takıp dinlediğinizde dışarıya cok az ses veriyor. Bunu telefonunuzdan ses kayıt acıp anlayabilir veya yanınıza evinizden anne, baba, kardeş cağırıp deneyebilirsiniz.

Mikrofonu gercek, cok net bir şekilde iletiyor. Kulaklığı uzağa koysam bile buradan konuşsam yine de ses net bir şekilde gidiyor. Mikrofonu aşağı, yukarı, sağa, sola istediğiniz gibi oynatabiliyorsunuz. Kablosu uzun, ayağıma takıldığı oldu. Kulaklık 2-3 kere yere duştu. Kulaklık gercekten sağlam. Masaya kenarlarını carptırdım istemsizce, ara ara oldu, hicbir şey olmadı.

Kulaklıkta stereo ses sistemi ozelliği var. Bircoğunuz bunu bilir, ses ne taraftan geliyor ise kulaklığa da o taraftan geliyor. Mesela sağ taraftan konuşan birinin sesi kulaklığın sağ taraftan geliyor, soldan taraftan konuşan biri icinde sol taraftan geliyor. Bunu ozellikle oyun oynarken anlayabiliyorsunuz.

Kesinlikle oneriyorum. Kulaklığın LED'i de var, bu da bir artısı. Linkini de bırakıyorum, isterseniz alabilirsiniz. Markayı kotuleyen sayısı bir hayli yuksek, ben de hic şikayetlere bakmadan direkt almıştım kulaklığı. Gayet de memnunum. İsteyen bu linkten alabilir. (Kendi incelememdir, tam bir F/P...)
Rampage Thunder Rm-k29 Oyuncu Kulaklığı Işıklı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Rampage K29 Thunder Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklık Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com