İyi forumlar arkadaşlar. Yaklaşık 1.5 ay once aldığım ve her gun kullandığım farem olan Redragon M808 incelemesini sizlere sunacağım. Madde madde gidelim.

Sensor:
Sensoru hic bir sorun yaratmıyor. Ozellikle duşuk hassasiyetle oynuyorsanız ani donuş yapmanız gerektiğinde hic bir takılma yaşatmıyor. Gayet beğendim. Tasarım:
Tasarım konusunda gercekten de guzel gorunden bir mouse olduğunu soyleyebilirim. Delikli olması onu muadillerine gore daha hafif yapıyor ve bu bir avantaj. Ancak delikli mouseların ortak kotu bir yanları var, o da tozlanma. Elbette ki temizlenebilecek bir şey. Tasarım konusunda olmazsa olmaz da tabii ki de RGB ışıklandırması. Işıklandırma gercekten cok guzel diyebilirim parlaklığı yeterli seviyede hatta odanız karanlıksa full parlaklıkta oyunlardaki gibi bloom efekti de oluşuyor. Ancak RGB modlarını pek yeterli bulamadım. Evet modlar gayet guzel ama birkacını da beğenmediğimi soyleyebilirim. Ozellikle nefes alma modunda yavaşca sonuyor ama birden yanıyor. Bu da hoş bir goruntu oluşturmuyor. Yazılımla duzeltilecek şeyler olduğunu sanıyorum ancak yeni bir yazılım gelme ihtimali duşuk gorunuyor. Bu sizi şupheye duşurmesin yazılımı gercekten de iyi bir yazılım makro, DPI ayarlama cok detaylı şekilde verilmiş. İşte yazılımın ekran goruntuleri:

Mouse ile ilgili en beğendiğim noktalar ise; kablosu inanılmaz derecede hafif, sanki kablosuz bir mouse kullanıyormuş gibi oluyor. Şu ana kadar bir kez bile kabloyu hissetmedim diyebilirim. Ustundeki 3 tane makro tuşu cok işime yarıyor. Spotify'da muziği durdurmak, sesini acmak-kısmak icin cok işe yarıyor. USB ucu altın kaplama gorunumde. Son olarak da farenin tutuşu gercekten de cok iyi. Mouse pad uzerinde adete drift yapıyor diyebilirim, hicbir puruz, takılma vs. hissetmiyorsunuz. Soyleyeceklerim bu kadardı, incelememi okuduğunuz icin teşekkur ederim. Son olarak da aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. 200TL icin alınabilecek en iyi mouse. Eğer Omen 600 250TL olmasaydı onu alacaktım, o da bu fiyatlardaydı ve sensoru cok daha kaliteliydi.

Dosya Ekleri IMG_20210323_142343.jpg 172,5 KB · Goruntuleme: 16