Değerli Technopat Ailesi,
Gectiğimiz aylarda bir arşivleme cozumu arıyordum. Kapsamlı araştırmalarım sonrasında XBMC adında bir uygulamaya ulaştım. Program beklentimin cok uzerinde bir performansa sahip. Gorsel arayuzunu de cok beğendim. Windows uzerinden calışmasının yanında sadece multimedya ozellikte kullandığınız bilgisayarlarınıza işletim sistemi olarak da kurabiliyorsunuz. Ben son derece memnun kaldım. Bu tur bir ihtiyacı olan arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ediyorum.

Peki nedir bu XBMC'yi vazgecilmez kılan ozellikler.

"XBMC, cok fonksiyonlu bir multimedya yonetim programı. XMBC, Sourceforge tarafından odul almış bir yazılım. Programın ayarlarından Turkceleştirme yapılabiliyor, XBMC coğu multimedya formatını oynatabiliyor, calma listesi oluşturabiliyor, resim gosterip slayt sunumu yapabiliyor, hava durumunu dahi gosterebiliyor. Videolarınızı izlemenin dışında bircok işlevi de sunan XBMC yazılımının eklentileriyle daha fazla ozellik de eklenebiliyor."

XBMC Sayesinde;

Filmlerinizi ve dizilerinizi bir kutuphane kolaylığında tasnifleyebilirsiniz
Yıllara, Turlere, Alfabeye, Aktorlere gore veya son eklenen filmlere gore sıralama yapabiliyorsunuz.
Film Listesinde filmin SD HD 3D bilgisini alabiliyorsunuz
Film Listesinde IMDB puanını gorebiliyorsunuz.
Kitaplığa eklediğiniz Filmlerin Afişlerini ve gorsellerini arka planda gorebiliyorsunuz.
Daha once izlediğiniz filmleri centiklediği icin ayrıca liste tutmak zorunda kalmıyorsunuz
Daha once izlerken yarım bıraktığınız filmleri actığınızda arama yapmadan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
Bilgisayarınıza bağlı bir uydu alıcı varsa TV izleyip dilediğiniz gibi kayıt yapabiliyorsunuz.
Muzik dinleyebiliyorsunuz, Yuzlerce eklentisi ile (hava durumu, internet radyo, Gotham Surumunun İngilizce olarak video incelemesi

Programdan bazı goruntuler

Ana Menu

Film, Muzik Liste Gorunumu

Sezon Gorunumu