Merhaba,

Web siteniz icin Ahrefs, Moz pro ve Semrush pro raporlarını toplu olarak 10 Liradan gonderiyorum. Hemde sadece backlink vs. değil, her biri icin ortalama 7 adetten toplamda 21 sayfa rapor gonderiyorum.

Fazla detaya gerek yok, yazılan seo aracları zaten oldukca bilinirler. Daha once forumlarda gorduğum sadece backlink raporları gibi bir kısıtlamam yok, araclarda ne raporu goruyorsam 5-7-8 adet her raporu indirip, zipleyip yollarım elime yapışmaz, sadece backlink raporu vs. diye kısıtlama yoktur. Ustelik eğer tamamına gerek duymuyorsanız ve fazla odeme yapmak istemiyorsanız bu 3 rapordan sececeğiniz 1 adedi 6 TL, iki adedi 8 TL'dir. Bu araclar pahalı diye Seo yarım kalmasın diye en dip fiyatları yazdım.

1 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 10 TL
2 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 15 TL
3 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 20 TL
4 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 25 TL
5 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 30 TL

Kısacası 1 site icin rapor 10 Lira, onun dışında tek seferde vereceğiniz siparişlerde 1. siteden sonra her site + 5 Lira olarak ucretlendirilir. 5 Rapora kadar sadece ilkine 10 lira, diğerlerinin tamamına 5 Lira odemiş olursunuz. Amac kamyonla para kaldırmak değil, kendim zaten kullanıyorum ve hem masrafı azaltmak icin, hem maksat ticaret olsun diye yapıyorum.

Ahrefs icin ; Backlinks, Referring Domains, Organic Keywords, Top Pages, Best By Links, Outgoing Links ve Genel Pdf Raporları , Moz icin en az 5 sayfa, Semrush icin yine en az 7 sayfa raporlama gonderilmektedir. Tabi siteniz yeniyse ve sonuc bulunamıyorsa o başka.

+ olarak Woorank ve kewwordtool.io raporları icin sırası ile paketlere 2/4/6/8/10 tl dahil edilerek sağlanır. Boylece bu uygulamalar site başı 1 liraya gelmiş olur. Bu hizmetleri en ucuza sunan kişi olmaktan mutluluk duyarım.

Odeme : İş Bankası, Ziraat Bankası veya Papara - İletişim : Dm veya Skype : betahouse89
-
Multi Konu
-