Dondurulmuş embiryo sonrası gebelik kesesi icerisinde kanama
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Dondurulmuş embiryo sonrası gebelik kesesi icerisinde kanama
-
23-09-2022, 09:17:47Merhabalar 28 ağustosta 2 adet dondurulmuş embiryo transferi yaptırdım. 7 eylul de ilk beta 15.20 9 eylulde 32.20 11 eylulde 89.80 tupbebek hemişersi artışlar iyi dedi ve 25 eylule randevu verdi kese icin. Fakat 18 eylul de kahverengi leke geldi cokta olmadı aslında. Sonra bulunduğum yerde kadın doğum doktoruna gittim baktı keseyi goremiyorum dışgebelik olabilir dedi. Neyse tekrardan beta istedi sonuc 727.60 cıktı duzgun artmıyordedi. İki gun sonra tekrar gittim o doktora yine keseyi goremedi beta da 1321 oldu. Sonra 25 eylulde kenfi doktorums gittim (başka şehirde) baktı keseyi gordu fakat icinde kanama olmuş icersi kanlı dedi. Bebeği goremedi tekardan kan da betaya bakıldı 3065 cıktı progestan da 17 cıktı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Cuma gidecem yine tedaviye başlarken estrofem ve progeston ampul kullandım. Estrofeme devam progestan yerine duphaston verdi. 4 gundur adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Cok az gunde 1 yada 2 damla kadar leke gibi geliyorr. Benim gibi kese icerisinde kanama olupta sonrasında bebeği gorup kalp atışı nı duyan varmı. Yine goremezsem 2 hafta beklicem duşmezse kurtaj dedi. Korkuyorum kurtajdan