Herkese merhaba,

Tekrar Bitcoin Alım ve Satım piyasasına girdiğimi buyuk bir gurur ile sunmak istiyorum! Artık guvenilir şekilde, dolandırılma riski olmadan, uygun fiyatlar ile Bitcoin elde edebileceksiniz. Ustelik kur sabitleme sistemimiz ile gecirilen vakitler yuzuden de para kaybı yaşamayacaksınız! Haydi, geelim detaylara...

Hizmet Detayları ve Bilgilendirmeler

★★★ Kur sabitleme hizmetimiz sınırlı sure icin gecerli olmakla birlikte tek taraflı olarak iptal edilme hakkınada sahibim.
★★★ Kur sabitledikten sonra maksimum 6 saat icerisinde odemenin yapılması zorunludur. Belirtilen 6 saat icerisinde odemenin yapılamsı halinde benim tarafımdan yapılacak gec cevap veya odemelerden ben sorumluyum. Belirtilen sure icerisinde odeme yapıldıktan sonra bir problem yuzunden gec cevap dahi versem, muşteri sabit kur ile Bitcoin alabilecektir.
★★★ Kur yukselmelerinde veya kur duşuşlerinde sabitlenen kur hicbir şekilde değiştirilemez. Anlaşılan ve sabitlenen miktar ne ise o miktarın her iki tarafca odemesi zorunludur.
★★★ Ticaret sayısına bakılmaksızın muşterinin ilk odeme yapması zorunludur ve odeme sonrasında işlemi iptal eden muşterinin banka masraflarını karşılaması zorunludur.
★★★ Yuklu miktar odemelerinde kur sabitleme hizmeti kullanıldığı zaman anında odeme yapılamamaktadır. Odemeler en gec 8-12 saat icerisinde yapılacaktır.
★★★ İşlem oncesinde stok sorma hakkına tum muşterilerim sahiptir.
★★★ BAYRAM SONUNA KADAR MAALESEF BANKALARIN KAPALI OLMASI NEDENİYLE DUŞUK HACİMLİ İŞLEMLERİ GERCEKLEŞTİREBİLECEĞİM.

Odeme Yontemleri

Muşteri Yorumları

BU KISIM HER KONUMDA OLDUĞU GİBİ KONUYA OZEL OLARAK DOLDURULACAKTIR.