Tup Bebek Merkezleri 14 Yıl Sonra Doğal Gebelik Nasıl Mı?
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri 14 Yıl Sonra Doğal Gebelik Nasıl Mı?
-
23-09-2022, 09:11:17Oncelikle herkese merhaba.Ben yaklaşık on yıldır forumu takip ediyorum okumadığım başlık neredeyse kalmadı.Bugun ,mutlu sona giden(inşallah) yolculuğumu sizinle paylaşmak istedim ki benim gibi hem para hem zaman kaybı yaşamayın.Biz 14 yıllık evliyiz ama 7 defa(1 tup bebek,3 aşılama,3 klomen) tedavi olmamıza rağmen cocuk sahibi olamadık.En son 2017 yılında tup bebek denemesi olumsuz sonuclandı, sebebi sperm hareket ve morfoloji bozukluğu.Taaa ki İstanbul Elit Tip Merkezinde Celalettin Peru hocamı bir arkadaşım tavsiye edene kadar belkide hala aynı tedavileri tekrar edip duracaktık.Celalettin hocamıza ilk gidince tup bebek icin beklememizi soylemişti bitkisel tedaviler verdi ve bizi cok umitlendirdi.Allahın izniyle bu ay doğal gebelik mujdesini aldık.Ozellikle azosperm hastaları Celalettin hocamızı daha cok takip ediyorlar ama ben cok gec buldum.Gelelim hamilelik belirtilerine;yıllardır her ay karın ağrısında formu okurdum .Karın ağrısı hamilelik belirtisi mi diye?Bazıları kusura bakmayın,karnınız ağrıyorsa umitlenmeyin vs.derlerdi ve cok kotu olurdum.Benim bu ay surekli karnım ağrıdı belimin ağrısından iki gun uyuyamadım ve hala karın ağrısı devam ediyor.Diyeceğim o ki bende regl ağrısıyla birebir oldu gebelik belirtisi. Olumsuz yorumlardan benim gibi canı acıyanlar anlar ne demek istediğimi.Allah var gam yok.Bu ay tam tup bebek icin başvuracakken mujdeyi aldık biz hÂl şokundayız.Ayrıntılı bilgi isteyen mesaj atabilir.Bu arada okuyan herkes ALLAH rızası icin dua etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin İnşallah.Başınızı cok şişirdim kalın sağlıcakla