Herkesin bildiği web site kurarak evini gecindiren bircok kişi bulunmaktadır ve coğumuz boyle para kazanmak istiyor. Eğer sizlerde web site uzerinden para kazanmak istiyorsanız sizlerle yeri geldiğinde ucretsiz yeri geldiğinde ise ucretli yardımlar sunabileceğim bir ekibimiz mevcuttur.
Web site işlerine başlamak isteyen arkadaşlar icin ucretsiz danışmanlık yapmaktayım. Bununla beraber ben bu dediklerinizi yapamıyorum veya pek zamanım olmuyor bunun icin diyorsanız sizler icin cuzii fiyatlar karşılığında belli hizmetler sunuyoruz.
REFERANSLAR İCİN İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN BİZLERE ULAŞINIZ !
1. Danışmanlık : web site kurarken hangi adımları izlemeliyim ? nasıl başlamalıyım ? gibi sorunlarınızı ucretsiz olarak anlatmaktayız.
2. Makale Hizmetleri : Google icin en onemli etken ozgun makalelerdir. Ben ozgun makale yazmayı bilmiyorum veya zamanım olmuyor bu işi uzmanına yaptırmak istiyorum diyen arkadaşlarımız icin 100 kelimesini sadece 1 Turk lirasına sizlere hizmet vermekteyiz.
3. Kurulum : Web siteniz icin wordpress veya script kurulumu yapmaktayız.
Bunlarla beraber sizlerle beraber aylık veya haftalık olarak calışabilir ve sitenizi beklendiğinden daha ust seviyelere cıkartabiliriz. Bunun icin ise Haftalık Başlangıc olarak 40 TL ile anlaşabiliriz.
İLETİŞİM
Site uzerinden Para Kazanmak mı istiyorsunuz ?
Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Site uzerinden Para Kazanmak mı istiyorsunuz ?