oncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim cift taraflı ameliyat oldu bir bucuk saat kadar surdu,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,oğlen ameliyatı yapıldı akşam cıktık kalan oluyormuş ama eşim cıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına soyledik,cok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat gunu de dahil 3gun evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer turlu ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği icsin dedi onu icti ama ağrı kesici icmedi maşallah,ilk gunler oturup kalkma biraz zor oluyor yurume sunnet cocuğu gibi lulululululu yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim boyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gun kendini hic zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gulun diye anlatıyorum cehaletimi mazur gorun,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandık

benimde bu ameliyatı daha once gecirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar surede hamile kaldınız keciboynuzu iciriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...