Herkese selamlar,
Kimler Faydalanabilir?
Kampanya sadece yeni uyeler icin gecerlidir. Mevcut uyeliği olan arkadaşlar kampanyadan faydalanamazlar.
Nasıl Alabilirim?
Hangi urunu almak istiyorsanız bana bildireceksiniz. Ben size urunle ilgili linki paylaşacağım. Benim sizinle paylaşmış olduğum aliexpress referans linkim uzerinden alım yapacaksınız.
Ne Kadarlık Bir urun alabilirim?
Fiyat limiti 1 dolara kadardır. 1 dolar ustu urunler almak isterseniz ben size geri sadece 1 dolar odeyeceğim.
Paramı nasıl geri alacağım?
Urun alımını yaptıktan sonra bana Order Number (sipariş numarası) ı belirteceksiniz. Sistemden kontrol edip size odemenizi yapacağım. Odemeler sadece ENPARA kanalı ile yapılmaktadır. Bu nedenle ENPARA muşterileri 24 saat alım yapabilirler ve ben odemelerini yapabilirim. Diğer bankaları kullananlar Akşam saat 5 e kadar aynı gun icinde odemelerini alabilirler. Akşam saat 5 den sonra yapılan alımların odemeleri takip eden iş gununde saat 09:00 dan sonra yapılır.
Geri odeme alabilmek icin referans linkinizden alışveriş zorunlumudur?
Evet kesinlikle zorunludur. Referans linkimden yapılmayan alışverişler benim sistemimde gorunmezler. Dolayısı ile sistemimde gorunmeyen alışverişin ucretini size odeyemem.
Neden boyle bir kampanya duzenliyorsunuz?
Kampanya tamamen yakında acılacak olan alidenal.com sitemin tanıtımı amaclıdır.
Kampanya kısıtlı bir sure icin gecerlidir. Sorularınızı lutfen buradan sorunuz ki vereceğim cevaplara tum arkadaşlar ulaşabilsin.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Aliexpress Bedava Alışveriş Fırsatı
Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Aliexpress Bedava Alışveriş Fırsatı