+ Merhaba Google Benim İşletmem'de yerinizi almak istiyorsanız ve 15 gun boyunca adresinize posta gelmesini beklemek istemiyorsanız bu hizmet tam size gore !
- Kimi zaman o posta hic gelmeyebiliyorda. Biz bu surecte size mobil onay hizmeti ile anında RESMİ bir şekilde onay alıyoruz ve işletmeniz 5 dakika kadar kısa bir surede yayına giriyor. Bu doğrulama yonteminin posta beklemek ile aynı işlem olduğunu ve hic bir şekilde illegallik olmadığını hatırlatmak isterim. İşletmenizin askıya alınması soz konusu dahi değildir.
+ İşiniz gereği her ilcede haritada yer almak istiyorsanız ve bunun icin fiziksek bir iş yeriniz yoksa da endişelenmeyin, bu hizmet tam size gore!
- Orneğin nakliye hizmeti sunuyorsunuz ve İstanbul'un her ilcesinde haritada işletmeniz yer alsın istiyorsunuz ve her ilcede ofisiniz olmadığından doğrulama kodunu posta yolu ile alamıyorsunuz. Bu surecte de size destek oluyoruz; Mobil onay hizmeti ile anında onay alıyoruz ve işletmeniz dilediğiniz ilcede yer alıyor ve 5 dakika kadar kısa bir surede onay alıyoruz. Boylece her ilcede işletme olarak aynı telefon numarası ve aynı işletme ismi ile yer alabiliyorsunuz. Askıya alınma durumu soz konusu değildir. Boyle bir durum olması halinde dahi telafisini sağlıyoruz.
+ Bircok sektorde daha once doğrulanmış ve sahiplikleri alınmış işletmeleri de sizin şirket bilgilerinizle guncelleyebiliyoruz. Boylece google haritada daha eski bir haritada yer almış oluyorsunuz.
ONEMLİ; İşletme onayını aldıktan ve yayınladıktan sonra sizin gmail hesabınıza sahiplik daveti yolluyoruz ve onay verdiğinizde işletmenin sahibi oluyorsunuz. sonrasında ise tek yetikili sahip siz oluyorsunuz. İşletme hesabının yoneticisi ve sahibi konumunda siz oluyorsunuz.
ONEMLİ; Benim bu hizmetteki gorevim yalnızca haritayı yani işletmeyi onaylamak ve sağlıklı bir şekilde size teslim etmek. Googlede ilk sıraya cıkması, şuraya buraya duşmesi v.s benim yapacağım işlem değildir bu hizmette. Bu hizmet İŞLETME ONAY HİZMETİDİR.
Lutfen aklınıza takılan her konuda soru sormaktan cekinmeyin. Hizmet bedelleri harita sayısına, işletme kategorisine ve diğer unsurlara gore değişiklik gosterebilmektedir. En doğru fiyat bilgisi icin PM yolu ile iletişime gecebilirsiniz.
Birlikte calışmak temennisi ile, saygı ve sevgiler.
➤ Google Benim İşletmem Anında Onay Hizmeti ➤ GARANTİLİ ➤ Surekli Guncel ➤
Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- ➤ Google Benim İşletmem Anında Onay Hizmeti ➤ GARANTİLİ ➤ Surekli Guncel ➤