Ben kimim?

Artık daha cok zamanın ve okulumun son zamanlarına gelmem nedeniyle mesleğimin uzerine gitmeye karar vermiş bulunuyorum.

Şuan da stajer diyetisyenim.(bitti) Şuan yaşlı beslenmesi uzerinde calışıyorum. Yaklaşık 110 hasta ve yaşlıyı beslenme ve diyet konusunda gozlemleyip beslenmelerini diyetlerini ayarlıyoruz.( Bitti)
Şuan Toplum Sağlığı Merkezinde Genel Koruyucu Sağlık Hizmetlerinde gorevliyim. Koy koy ve şehir şehir asmleri hastaneleri gezip belirli kişilerle beslenme duzenliyoruz.
Yaklasık 2 senedir universite araştırma hastanesinde gorevliyim.

Acıbadem Hastanesi Universitesinden Sporcu diyetisyenliği sertifikam bulunmakta.
Gazi Universitesi Hastanesinden Diyabet Ve Karbonhidrat Sayımı Sertifikam bulunmakta.
Sağlık Bilimler Universitesinden Enteral-Parenteral Beslenme Serfikam Bulunmakta.
Aynı zamanda obezite diyetisyenliği ve Kilo Kontrol Diyetisyenliği Sertifikalarım da bulunmakta. Universitemin eğitimi + bilimsel kurslarla destekledik cok şukur.

10 kadar bilimsel kongreye katılıp 100lerce farklı profesorden mesleğimizi oğrenmeye calıştım. Bazılarının yanında staj yaptım.

Kendime ve ulkeme ait yemeklerle Turk Diyeti Calışmalarım suruyor.
Yine kendimi geliştirmek amacıyla sorularınızı konu altından bekliyorum. Her turlu sorunuza elimden geldiğince cevap vermeye hazırım.

Nelerde uzmanım?

Diyabet Tip1 Tip2
Obezite
Sporcu Beslenmesi
Genel Hastalıklarda Beslenmeler

Arkadaşlar diyet yazmak gorulduğu kadar basit değildir. Kişinin metabolizmasına,Sağlık sorunlarına,Yaşına, Vucut Kitle Endeksine vs. vs bir suru şeyden etkilenir. Bu yuzden diyet yazmak 2-3 seans surebilir. Ve vucudunuza oturdugunda sizi ideale ve en saglıklı duzene sokar. Bir diyetisyenin 2-3 gununu alabilir. Diyet isteyen coğu kişiye yazmamamın bir nedeni de budur.
Sorularınızı istediğiniz gibi sorabilirsiniz.
Ancak diyet yazdıracaksanız lutfen telefon numaranızı bana bırakın. Size seanslar ve eğitimler konusunda bilgilendiriyim. Ve uygun duşerse diyetinize baslayalım.