Herkese merhaba. Bir gun cocuğum olursa buraya yazacağıma dair kendime soz verdiğim icin yazıyorum. Cunku minik mucizem kollarımda. 31
Yaşındayım. 4 yıllık evliyim. Evliliğimizin 2. Yılında cocuk yapmaya karar verdik ve ben bi jinekoloğa gittim her şeyin yolunda olduğunu soyledi. Ancak 6 ay gecmesine rağmen cocuk olmayınca eşim de gitti doktora bir sorun cıkmadı. Kendi kendime şuphelendim ve tahlil yaptırdım fsh değerim 16 cıktı. Guvendiğim başka bir doktoru aradım amh testi istedi sonuc 0.23 cıktı. Kendim 29 yaşındaydım ama yumurtalıklarım yaşlıydı. Hemen tup bebek yaptık 6 yumurta oluştu bu benim durumumdaki biri icin cok iyiydi 3 tanesi 3. Gune kadar geldi ams sonuc negatif oldu. Daha sonra 3 aylık bir dinlenmenin sonunda tekrar tedaviye başlayacaktık ki bir anneler gununde hamile olduğumu oğrendim
Mucize gibiydi ama 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu İnanın o yıkımın tarifi yok. Genetik test yapıldı kan pıhtılaşması cıktı bende. Daha sonra 2 kez daha kendiliğinden hamile kaldım ama duşuk yaptım. Histereskopi de yapıldı sıkıntı yoktu. Psikolojik olarak cokmuştum yeniden tup bebek yaptırmaya karar verdim her şeyin en başından kontrollu gitmesi icin sadece 2 yumurta oluştu ve ben hamile kaldım hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım. Cok şukur oğluma kavuştum. Umut etmekten vazgecmeyin
Amh duşukluğu+fsh yuksekliği+ tup bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Amh duşukluğu+fsh yuksekliği+ tup bebek