Selam kızlar benim hikayem şoyle 3 yıldır korunmuyoruz yaşım 28 bebeğimiz olmadı eşimde ileri sperm değeri oldukca duşuk ve benim amh oldukca duşuk 2 klomen 1 aşılama olumsuz şimdi tup bebek denemeye başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun cok cok zor surec bende gun gun buraya yazmaya karar verdim belki başka arkadaşlara bir yardımım dokunur bilgi alışverişi yaparız tecrubeli olanlar bize yaşadıklarını anlatır herşey meleklerimiz icin butun cektiklerimiz kucağımıza aldığımız gun biticek inşallah
7 kasım tup bebek merkezi goruşmeye gittik adetin ikinci gunu gonal f 1050 mg iğneyle başladık 375 le bismillah dedik
11 kasımda kontroldu 8 yumurtam oluşmuş AMH ye gore sayı iyi dedi doktorum fakat biri fazla buyumuş diğerleri geride kaldığı icin iğneler 450 mg doza cıktı bide catlamaması icin başka iğneye başlamam soylendi
12 kasımda bu iğneyi sabah yaptım şişlik kaşıntı ve yanma oldu yan etkili bi iğne Ama herşeye değer
Bu kadar gunde karnım şişti iğne yerleri acımaya başladı bile inşallah bunların karşılığını hepimiz alırız
0,7 amh İle tup bebek maceram
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 0,7 amh İle tup bebek maceram