Merhabalar arkadaşlar ytpara ozel yurtdışı telefon satışı yapmaya karar aldım,şuan elimde bulunan KingZone K1 Telefon ytpara uyelerini satışa sundum,(İlerleyen Zamanlarda OnePlusOne gibi İstek olursa Bu Tarz Telefonlarıda Elime Ulaştıkca Satışa Cıkaracam)

Uretici Firma: Kingzone
Model: Kingzone K1
İşletim Sistemi: Android 4.2.2
İşlemci: MTK6592 Octa Cekirdek 1.7GHz (8 Cekirdek)

Ekran : 5.5 inc FHD IPS dokunmatik ekran
Ekran Px: 1920 * 1080 piksel
Renk Desteği: 16 milyon renk
Ekran Teknolojisi: Gorilla Glass 3, Multi-touch ekran

.................................................. ...................................
Bağlantı Teknolojisi: GSM + WCDMA (Cift Sim Kart)
Ağ Band: GSM 850/900/1800/1900MHz + WCDMA 850/1900/2100MHz
Veri Teknoloji: GPRS, EDGE, HSPA
Bluetooth: Evet, 4,0
WLan: Wi-Fi IEEE 802.11
USB: USB 2.0, desteği OTG
NFC: Evet
GPS: GPS/A-GPS (Built-in GPS chipset)

.................................................. .....................................
Video Oynatıcı: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV
Audio Player: FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, AAC
Resim: JPG, PNG, BMP, GIF
Telefon Defteri: 1000 kişi
Radyo
Kablosuz Şarj
G-sensor
Işık sensoru
Mesafe sensoru
.................................................. ...........................................

Telefon Yanında Ekstrada Verilecek Urunler

1.Bluetooth Kulaklık
2.Kablosuz Wirelesli Şarj olabilen Telefon Kılıfı
3.1 Adet Batarya
4.16 Gblık Hafıza Kartı

Garanti koşulları,

Telefon yurtdışı olduğu icin garanti soz konusu değildir, Ekran Gorilla Glass 3 teknolojisi olduğu icin,cizilmeye veya catlama dayanıklı telefondur.

Not: Telefon IMEl cok rahatlık kendiniz değiştirebilirsiniz,(Detaylı Bilğiler Alıcıya Sunulacaktır.)

Not: Bu benim icin ilk referansım olacak,oneplusone,xiaomi mi3 vb telefonlar talep oldukca elime ulaştığı vakit forumda satışa cıkaracağım..

Ytpara Değerli Uyeleri : Konu ticaret konusundur.Lutfen polemik yapmayalım,zorla kimseye telefon satmıyor.keseni uygun bu fırsatdan yararlanmak isteyenler icindir.

Satış: 18 yaş ustu

Video