Kizlar merhaba benim annemle ciddi derecede sıkıntılarım var daha doğrusu kendisi sıkıntılı bir kadın. Her sabah kahvaltıda kavga cıkarıyor her gun,gun icinde temizlik kargaşalari cıkıyor hergun elektrik supurgesi calışsın hergun temizlik yapılsın istiyor ve kardeşimle bana hic huzur vermiyor. Kendisi evde istediği gibi ozgur bir şekilde takılıyor ama bize hep patron gibi davranmaya calışıyo. Babama herseyimizi anlatıyor anne kız ilişkimiz sıfır ona birşey soyleyecek olsam mutlaka babama anlatıyor ve bizi kotuledigi zamanlar sıklıkla oluyor. Surekli gecmişle yaşıyor surekli zamanında babamın tarafından gelen kotuluklerden bahsediyo eltisinden kaynindan aradan 30 sene gecmiş konuları bir turlu kapatmıyor. Kahvaltıya oturuyoruz suratı beş karış, hicbirzaman derdimizi dinlemiyo, anne kız gibi muhabbet kurmuyor hep temizlik olayı dedikodu yada gecmişte ki sıkıntılarından bahsediyor bu durum artık son damlalarina geldi boyle hayatı yaşasam ne olur yasamasam ne olur kizlar ne olur beni telkin edecek birşeyler yazın hepinizden Allah razı olsun