Sezen Aksu 2018 Optum Yeni Albumu
Müzik0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Sezen Aksu 2018 Optum Yeni Albumu
-
17-09-2019, 09:46:04Kayıtlı Üye
Sezen Aksu Yeni Album 2018
Sezen Aksu 2018
Sezen Aksu Optum
Sezen Aksu Optum 2018 albumu ile muzikseverlere merhaba dedi. Uzun bir aradan sonra yepyeni bir album cıkartan Minik Sercenin 2018 Optum albumunde yine birbirinden harika parcalar var.
“Hayatımın kıymetini daha iyi anladığım, neşeli ve tadı yerinde bir donemine ait şarkılar” diye tanımladığı 10 şarkıdan oluşan albumun produktorluğunu Sezen Aksu ve Mithat Can Ozer, supervizorluğunu Aykut Gurel ustlendi.
“Optum”de ayrıca, Sezen Aksu’nun bircok albumde beraber calıştığı Yıldırım Turker’in iki sozu ve Nazan Oncel’in sozu ve bestesini yaparak Aksu’ya hediye ettiği “Ballı” isimli şarkısı bulunuyor.
Sezen Aksu’nun “20 yıldır her albumde bestelemek icin cok cabaladım, ‘tamamdır” dediğim bir melodi bulamadım. Ama bu defa oldu bence…” dediği Cemal Sureya’nın “Sayım” isimli şiiri de Aksu’nun bestesiyle albumde yer alıyor.
Produktorluğunu Sezen Aksu ve Mithat Can Ozer, supervizorluğunu Aykut Gurel’in ustlendiği albumun kreatif takımında ise bu isimlerin yanı sıra Can Şengun, Alper Erinc, Aytuğ Yargıc, Ozan Bayraşa ve Seden Gurel gibi muzisyenler rol aldı.
Albumun yapımcılığını SN Muzik ustlenirken, dağıtımcılığını DMC yapıyor.
Sezen Aksu Optum album şarkıları
1.Sezen Aksu Unuttun mu Beni
2.Sezen Aksu Arkadaş Şarkısını Duyunca
3.Sezen Aksu Ballı
4.Sezen Aksu Vay
5.sezen Aksu Ayar
6.Sezen Aksu Sayım
7.Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikce
8.Sezen Aksu Kacırıcam Seni
9.Sezen Aksu Aşka Şukrederim
10.Sezen Aksu Ah Felek Yordun Beni