Abiler merhaba

Uzerinde uzun zamandır araştırmaları , detaylı analizleri ve firmalarla on goruşmeleni yaptığım ve muşteri potansiyeli seviyesi yuksek ve hazır olan e-ticaret sitesi projemi hayata gecirmek icin "Yazılım , tasarım ve Logo entegrasyon" bilgisi olan birine ihtiyacım var.. İlgilenen arkadaşın aynı zamanda %30 oranında projeye ortaklığı da soz konusu olacak.. Teknik kısımları tamamen ustlenmesi veya takip etmesi gerekecek. Cunku teknik kısımlara dair bilgim yok ama diğer sureclerin hepsini yonetebilirim. Zaten soylediğim gibi butun goruşmeleri yaptım.

Burada konu acmamın sebebi 1,5 yıldır sitedeyim ve belki forumca tanınan guvenebileceğimiz arkadaşlar ilgilenir diye duşundum , ***'da hic tanıdığım yok hatta uyeliğim de yok..

İlgilenen arkadaşların amiyane tabiriyle eskilerden olması ve İstanbul'da olmaları daha iyi olur.. Projenin kabaca anlatımını yapabilirim ama detaylar yuz yuze konuşulacak.

Yanlış anlaşılmasın , bahsettiğim detaylar haricinde herhangi bir yatırım desteği beklentim yok , bu teknik konular haricinde reklam , tanıtım ve diğer maliyetler anlaştığımız takdirde ortak olarak karşılanacak..

İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler , teşekkurler , saygılar sevgiler..