merhaba arkadaşlar ,

oncelikle dr ziya kalem ile ilgili bilgisi olan orada tedavi goren doktoru tanıyanlar bana kendisi ile ilgili bilgi verebilir mi

sonrasın da tup bebek seruvenine benim gibi tam da şimdi başlayan arkadaşlarım birbirimize destek olalım mı

neler yasadık neler neler yaşayacağız ve bu yolun sonunda anne olacak mıyız

ben ziya kalem bey i tercih ettim tup bebek ilk denemem de . kendisi ile on goruşme yaptıktan sonra evime de yakın diye kendisini tercih ettim ama kendisi il ilgili pek bir bilgiye rastlayamadım

benim seruvenim uzun protokol olarak başladı . adetime 10 gun kala gonapeptyl kullanmaya başladım her gun bir tane gobekten vurularak , cuma gunu 02.10.2020 tarihin de regl oldum ve dun randevum vardı . bu ay tedaviye başlayabiliriz kan testlerin uygun dedi doktorum
ve benim yolculuğum

gonapeptyl gunde 1 adet
gonal f (150cc)
merional (150cc) 3 adet iğne ile bugun başladım. inşallah cok değil ama kaliteli kocaman yumurtlarım olur .

bende durum bu şimdi birbirimize destek olalım mı ne dersiniz tecrubelerimizi paylaşalım gun ve gun

ve yolun sonun da anne olalım bu arada benim bu tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok bir eşim bir ben bir de siz biliyorsunuz artık