Merhaba kuzular.. uzun bir surecten gectim 3yıllık evliyim ve hic korunmadık adet duzensizliğim var cok sayıda yumurtalık var ama tempel hepsi . 3aşılsma başarısız oldu.. 2kere tup bebeğe başladık yumurtalıklar buyumedi iptal oldu sonra 3e başladık yuksek doz ile hersey guzel gidiyordu bu defa 18tabe yumurtam toplandı 7tanesi dollendi diye aradılar sonra 5tane iyi dediler icinden en kalitesini alıcaklarını ve transfer edeceklerini soylediler geri kalanı donduracağız dediler cok heyecanlıydım aklımda sadece transfer gunu vardı cok hayal kurdum ve transfer gunu geldi 12de yapılacaktı bende daha evdeydim 10.30da doktorum aradı icime ateş duştu efendim dedim napıyosun diye sorduğunda saati bekliyorum dedim ve doktor başladı konuşmaya embriyoları buyumeyi bırakmışlar cunku şekilleri bozulmaya başladı dedi boyleyken transfer yapamayız tutmaz dedi 5i birden hepsi cope gitti 5.ci gun embriyosu idi benim o an nefesim kesildi bişey diyemedim nasıl olurdu son dakika hersey bu kadar guzel giderken basıl olurdu.. doktora tamam dedim kapattım ve O an dunya başına yıkıldı 1gun boyunca ne yataktan kalktım nede gozyaşlarım durdu kalbimin acısını icimdekileri kimse anlayamazdı.. butun hayallerin yıkıldı umudum kırıldı olamıyorum anne dedim.. şuan o kadar cok Yorgun ’um ki beni sadece siz anlarsınız...