Nova Art Tup Bebek Merkezine ilk muayeneye gittiğimde Mehmet hocaya ozellikle belirttim ki ben sadece onun ilgilenmesini istiyorum tedavi surecimle. şayet boyle olacaksa tadaviye
başlayacağımı soyledim, bu konuda cok hassas olduğumu belirttim., ve bu konuşmanın uzerine de tabi ki ben ilgileneceğim dedi. Ve ben de tup bebek tedavisine başladım.
Hayatımın en buyuk hatasını yapmışım!!! Tedavi suresince Mehmet Erdem sadece 1 defa muayeneme girdi diğer her muayeneme asistanı girdi. Yumurta buyutme surecinde
hemşireler dikkatli olmamı uşutmememi ve kendimi cok yormamamı soylediler, deniler her şeye uydum kendimi pamuklar icerisinde transfer gunune kadar korudum. En onemli
gun Transfer gunu geldiğinde idrara sıkışık gelmem istendi. İstenen saatte 11:30 oradaydım idrara da sıkışıktım saat 12 de uzerim de sadece ameliyat onluğuyle beni
buz gibi ameliyat haneye aldılar ve orada 2 saat 40 dakika boyunca beni beklettiler.!!!!! idrara o denli sıkıştım ki bobreklerim ağrımaya başladı
defalarca Mehmet beyin nerede kaldığını neden beni beklettiğini sorduğumda transfere Mehmet beyin girmeyeceğini..,!!! onun yerine Ahmet Erdemin gireceğini belirttiler
orada ilk şoku yaşadım! soğuktan ayaklarım buz kesti. yaşadığım stresi tahmin bile edemezsiniz, gunlerce sanki kendimi boşuna korumuşum gibi.!!! saatlerce beklettikden
sonra beni transfer icin yatağa yatırıp ayak ustu embriyolarımın bilgisini verip transferimi gercekleştirdiler. işlemden sonra iki gun boyunca bobrek ağrısı cektim ve
tabi ki trasferimde tutmad. sonuc negatif geldi
hayatımda bu kadar perişan olduğumu hatırlamıyorum..!! kendim bir takım test talebinde bulunduğum halde ne Bana ne de Eşime hic
bir test yapma gereği duymadan her şey cok yolunda diyerekten, ( ki Eşim norolojik mesane hastalığına sahip %96 raporlu engelli!) hic teste ihtiyac duymadı! Eşimin spermi
TESE işlemiyle alındı. ve trasfer tutmayınca ben sperm sonuclarını farklı iki doktora gosterdim ikisin de ilk soylediği yorum şu oldu ." nasıl Eşinize hic kan testi yapmadan
değerlerine bakmadan TESE ye alırlar anlamıyoruz. En azından TESE oncesi Eşinizin tedaviyle sperm kalitesini kuvvetlendirip sonrasın da TESE yapılması daha doğru olurdu" diye!
Aslında anlatacak cok ayrıntı var ama daha fazla da uzatmayayım..!
Yani kısaca hem cok kotu muameleye maruz kaldım hemde gerekli on hazırlıklar yapılmadan paldır kuldur tup bebek işlemine almalarıyla Beni ve Eşimi maddi ama en cok da manevi
anlamda cok uzduler. Asla memnun kalmadım. hakkımı helal etmiyorum ve kimseye ne Nova Art Tup Bebek Merkezini ne de Mehmen Erdemi onermiyorum! lutfen hanımlar iyi araştırım