1.5 yıllık evliyim. Gecirilmiş apendisit ve batın ici apse ve takiben hidrosalpenks sonrası denememize rağmen gebelik olmadı. Eylul ’de tup bebek tedavisi gordum ve kimyasal gebelik ile sonuclandı. Yani betahcg11 sonra 22 (48 saat ara ile) ve sonra regl ile megatifleşti. 12 ekimde regl oldum ve diyetime dikkat ettm ve biraz yuruyuş yaptım ve yeni bir merkezde randevu oluşturdum.13 kasım randevu gunumdu. Bu arada 2 kasım gibi lekelenmelerim başladı. Abim covid oldu ona cok uzuldum ondan one geldi diye duşundum. Ve oncesindeki hormon tedavim duzeni değiştirdi diye duşundum. 8-9 gun surdu sonra azaldı. Bu arada kasımın7-8 i gibi ev taşıdım ve korkunc yukler taşıdım. Aşırı yoruldum. Perde astım mobilya taşıdım sil supur insani olmayan bir efor sarfettim.
Her neyse kendimde sağlıkcıyım. 12 kasımda kan tahlili vereyim 13unde randevum var git gel olmasın dedim.
Bakmışken labaratuardaki arkadaşa betahcg de bak dedim doktor ister diye dedim.
Ve betam 43 geldi....ben şoktayım tabi. Hic gebeliğim olmamış bir defa tup bebekle 22 olmuş ona da dunya sevinmiştim ah ah...
Neyse 14unde başka bir yerde yine kan verdim ve 143 geldi ))
Progestan baktırdım kadın doğumcu arkadaşıma danıştım duşuk dedi. Gunde 2 defa ovul kullanıyorum şuan kanamam yok cok şukur. Ama şoklardayım. Buna benzer bir deneyimi olan var mı?
Yarın icin dualarınızı bekliyorum.
12-11 de 42
14-11de 143
Yarın da artar umarım
Allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah...Hepinize pozitif enerjiler yolluyorum