Oncelikle laptopun linkini buraya bırakıyorum: Lenovo Legion 5 Pro 82jd002atx İ7-11800h 16GB Ram 512GB Ssd Rtx 3060 6gb 16
Ben laptopu 16.400 TL'ye aldım. Şimdi fiyatı duşmuş kacırmayın
İlk deneyimlerimi anlatmak isterdim ama direk bilgi paylaşsam daha faydalı olacak galiba o yuzden aşağıda sorabilirsiniz.
Eveeet normalde sohbeti cok severim ama meraklıları ve alacaklıları bekletmemek icin kısa kesip elde ettiğim değerlere geciyorum. Merak ettiğiniz sorular varsa elimden geldiğince cevaplamaya calışırım. (oyun test etmeye vaktim olmadı sonradan bu konuya bırakırım, @T129Atak hocamı bekletmeyeyim daha fazla

1-ilk olarak sistemin bilgisini paylaşmak istiyorum:
2-biri boştayken nasıl diye sormuştu. Gayet sessiz ve hoş
3-şimdi gelelim Crystaldisk değerlerine buyurun:
4-işte o ana geldik

5-timespy'da CPU-GPU sıcaklıkları icin:
6-son olarak CPU-Z'den atıyorum cunku burada TDP'ye 80Watt diyor sebebini anlamadım. Bilen varsa aydınlatabilir:
Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya calıştım. İlk defa forumda konu acıyorum. Resimler veyahut başka bir şey yanlış olduysa kusuruma bakmayın

Not: Bir şeyler eklemek isteyen olursa isterse yeni konu acabilir veyahut buraya da bırakabilir. İyi gunler herkese.
@T129Atak, @erdinand, @turkish Kebab, @RadeoN RX 5500M, @loladinismus, @BATUcloud, @gen2, @exodia474, @kayametiin (unuttuğum varsa kusura bakmasın bu kadar hatırlayabildim

Dosya Ekleri