Evet birkac aydır yapmayı duşunduğum Corsair Katar Pro incelemesini bugun yapıyorum.
Biliyorum bu mouse hakkında cok konu var ancak belki benim konum bi' farklılık olur diye yazmak istedim.
Urun Akakce de 145,00 TL.

Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Urunde PMW3327 adında bir sensor mevcut. Sensorler konusunda cok bilgili olmadığım icin yorum yapamayacağım. Ancak Everest SMW-666 gibi bir Mouse'dan gectikten sonra nimet gibi geldi.
Bildiğimiz 3 tuşa ekstra olarak sol tarafında 2 makro ve scrool tuşunun altında bir DPI tuşu bulunuyor.
Corsair iCUE programı ile makro tuşlarını atayabiliyorsunuz. Ancak programın boyutunun yuksek olması biraz uzucu bir durum.
Boyut olarak cok buyuk değil. Kucuk orta eller palm grip ve buyuk eller claw grip icin uygun.
Urunun uretildiği malzeme kaliteli bir malzeme (fiyatına gore). Gercekten cok memnun kaldım.
Fare 12400 DPI ama sensoru en fazla 6200 DPI destekliyor. iCUE uzerinden ayarlayabiliyorsunuz ama tam gercekci olmuyor.
Kablosu orgu kablo değil. Sorun bende mi bilinmez kablosu surekli dolanıyor.
Mouse hafif. Bu FPS oyunlarında cok işe yarar. Bu mouse ile birlikte FPS oyunu olarak sadece r6s oynadım ve hicbir takılma, kaymama gibi bir sorun ile karşılaşmadım.

Fareyi gunluk hayat işlerinde ve oyunlarda kullandım. Butun işlerimde bana cok kolaylık sağladı. Tek derdim kablosunun cok dolanması, ama ona da yapacak bir şey yok.
Urune 9/10 puan veriyorum. Eğer butceniz bu sınırlardaysa gercekten cok guzel bir mouse.

İyi sosyaller!

Surprizbozan: 1 kutu iceriği, 1 kuş bakışı mouse fotoğrafı.