Oncelikle merhaba ben bebek istiyorum hamilelik belirtisi mi derken olay buraya geldi...size ta baştan anlatacağım evleneli 4.seneye girdik evlendiğimin ikinci senesi hamile kaldım sonrası 8.haftalıkken duşuğum oldu. Neyse olmadan once sonra baya doktorlar gezdim. Duştukten sonra hamile kalmadım demek ki bacağı iceride kalmamış benim bebeğimin

ayağı iceride dir derdi cevremde herkes halk ağzıyla. Oyle boyle derken ocak ayında klomenle tedavi gordum yumurtam catlamadı neyse o sırada virus girdi ben hep erteledim aradan buraya kadar geldim. Bu ay 5 adetim gecikti dedim ki tam oldu mu acaba ilk defa cekiyor stresten oldu sanırsam kanamam oldu arkası geldi ikinci gunum bugun testler yaptı doktorum hormon birde bir ay once smear testi yapmıştı. Hepsi iyi cıktı doktor şaşıyor neden olmuyor cok guzel herşey diyerek sonra eşimi sordu tabiki ona da iki kere yapmıştık iyi demişti. Şimdi testini istiyor ben gormeliyim diye. Tamam dedim. Doktorum aşılama dedi bende tamam olsun da dedim. Hgs cekimim olacak sonrası aşılama hazırlık olacak sanırsam. Birde perde olayım vardı rahimde onu Hgs ile netleştirecek

cunku ilk hamileğimde doktorum perde gorunuyor demişti ilgilenmedi benimle oysa ki varsa ise yok olmazmış

(( lutfen bana da umut olsun yazacaklarınız....