Ben urunu GittiGidiyor GameGaraj satıcısı uzerinden kargo dahil 79TL'ye satın aldım.
İlk hissiyat ve tuşlar:
Urunu kutusundan ilk cıkardığım an fiyatına oranla kalitesi hoşuma gitti daha once A101 de satılan Piranha X7 adlı urunu kullandığım icin cok cok daha guzel hissettirdi.
Toplamda 7 adet tuş bulunmakta 6 numaralı tuş ile hızlı bir şekilde DPI değişimi altındaki tuş ile RGB aydınlatmanın ayarını yapabiliyorsunuz ayrıca butun tuşlara yazılımı uzerinden makro atama şansınız bulunmakta.
Driver:
Bu driver ile ilgili sorun yaşayan cok kişi var bazı kişilerde urunun resmi sitesindeki driver calışmıyor bu durumu ben de yaşadım sonradan biraz araştırarak yine TP de bulduğum driveri indirerek yazılımını aktif ettim. Aslında bu driver MS733 adlı modelin driveri fakat MS1001 de de calışmakta.
HV-MS733_drive 20190505(1)(1).exe

Tasarım ve kalite:
Urun ASUS Gladius 2'ye tasarım olarak bayağı bir benzemekte ve benim de cok hoşuma gidiyor.
Kalite olarak da bu fiyat bandına gore kaliteli diyebilirim plastikleri guzel hissettiriyor.
RGB:
Bu fareyi alırken en cok merak ettiğim şey idi.
Toplamda 6 adet modu var renkler canlı geciş surelerini hızlarını vs ayarlayabiliyorsunuz bu fiyata daha ne olsun

Artıları:
Fiyatına oranla kalitesi.
Yazılım desteği.
RGB aydınlatmaların ayarlanabilir olması ve canlılığı.
Makro atanabilmesi / 7 tuşlu olması.
Eksileri:
Ben pek bir eksiğini gormedim tek sorun eliniz kucuk ise size gore bir urun değil cunku urun buyuk sayılır benim 16/17 CM elime gore bir tık buyuk geldi.
Ayrıca urunun fiyatı 2 ay once 79TL iken şu anda en uygunu 120TL olmuş.
GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Farenin fotoğraflarını aşağıya ekledim bakabilirsiniz incelemede bir kusurum oldu ise soylerseniz duzeltirim teşekkurler.
Dosya Ekleri