Not: Değerlendirdiğim puanlar fiyatına gore oranla olan skorlardır.
https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-motion-b-bluetooth-hoparlor-12w-stereo-ses-ipx7-suya-dayaniklilik-12-saate-varan-sarj-siyah-a3109-p-HBV000017512O?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm _medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_te rm=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.3
Ses Kalitesi 10/9:
Gayet guzel bir ses kalitesi var. Bass olsun mid, tiz olsun hepsi gayet iyi. Belki cok bass severler bunu beğenmez ama fiyatına gore bu.
Kutu iceriği 10/8:
Kutudan cıkan şey 2 tane kullanım klavuzu ve bir adet Micro USB kablo. Aslında pek bir şey beklememek gerek sonucta telefon almıyorsun ama bir tane de asma aparatı ve cift taraflı AUX kablosu olsa olsa iyi olabilirdi.
Bağlantı 10/7:
Bluetooth 4.2 bence kotu. En az Bluetooth 5.0 olmasını isterdim rakibinde olduğu gibi. Fakat yine de gecikme konusunda cok kotu değil. Kablolu bağlantı kurulabildiği icin 1 puan daha arttırdım.
Not: Kablolu kullanıldığında yine hoparlor acık sadece daha az batarya yiyor galiba.
Taşınabilirlik 10/9:
16.5cm eni 5cm de boyu 4.5 cm de genişliği mevcut. Fotoğrafta gorunduğu gibi cok buyuk değil yani. Bana gore gayet taşınabilir tabii kişiden kişiye gore değişir. Olculerinin verdim siz kendiniz karar verirsiniz artık taşınabilirliğine.
Tuşlar 10/10:
Fazla tuş var bile bence.
Batarya suresi 10/10:
Anker'in en iyi olduğu noktalardan birine soylenecek soz yok. Tam 12 saat olmasa da 10 saat cıkarır. Tabii hep en maksimum seste dinlerseniz o zaman 8-9 saatte kadar duşer. Şarj suresi 3 saat falan suruyor. Tabii şarjda da kullanılabiliyor.
Malzeme kaltesi 10/9:
Yine Anker'in en iyi olduğu noktalardan biri. Tek puan kırdığım nokta el ile cok ellendiğinde iz bırakıyor.
Fotoğrafları&Gorunuş(oldukca havalı gorunuyor.

İnceleme bu kadar alacak arkadaşlar oneririrm kesinlikle. Yakında rakipleri ile karşılaşrıma gelebilir.
Sağlıcakla kalın.