1 - Kamera
Telefonun hem gece hem gunduz performansları gayet yerinde sensor olarak klasik sony imx586 kullanıyor eis ile 1080p 60 fps video cekerken, eis olmadan maksimum 4k 60 fps video cekme imkanı sunuyor kullanıcıya. Orijinal Al bokeh video ve fotoğrafları gercekten başarılı ornekleri aşağıya bırakacağım.
2 - Batarya
Bataryaya gelirsek neredeyse 2 yılı doldurmasına az kaldı buna rağmen hala cok başarılı, cok yoğun olarak instagram bilumum sosyal medya ile haşır neşir biriyim
bugun (16.11.2021) dahi 1 gunu cok rahat cıkarmama olanak sağlıyor.Oyun konusuna gelirsek Clash of Clansta ortalama 20-25 dakika geciriyorum %3-5 arası şarj harcıyor. Şarj konusunda vooc charge 3.0 teknolojisi sayesinde 30 dakikada %50-55 dolduruyor.
3 - Donanım (Oyun) Performansı
İşlemci olarak Mediatek Helio P90 Kullanıyor telefonu alırken bu işlemci beni cok tereduttde bırakmıştı ama beni şaşırttı performansı gayet yerinde aldığım gunden beri problem yaşatmadı ozellikle ısınma konusunda hic problem yaşatmadı. Oyuna gelirsek world of tanks oyununu cok oynayan birisiyim yuksek ayarlarda 60 fps sabit bir şekilde oynatıyor pubg mobile'de rahat bir bicimde oynatıyor.
4 - Ekran
6.5 inc 400 PPI AMOLED bir ekrana sahip. Bu telefonu on plana cıkaran en buyuk bileşen kesinlikle ekranı centiksiz tasarımı canlı renkleri ve Corning gorilla glass 5 korumasıyla gayet başarılı herşey buraya kadar guzel gelebilir ama bu ekranın cok buyuk bir eksisi mevcut Amoled yanığı bu cihazlarda cok yaygın benimde başıma geldi servise yollayacağım fakat zaman bulamıyorum.
5 - Guncellik
Telefon Android 11.1 guncellemesini aldı telefon aşırı stabil ve duzgun calışıyor 09.11.2021 tarihi ile guvenlik yaması'da aldı.
6 - Yorumum
Cihaz her yonuyle sizi tatmin edecek duzeyde ozellikle kamera ve ekranı muazzam kasası metal arka kağak komple cam ve kamera cıkıntısı yok satın alacaklar gonul rahatlığıyla alabilir iyi forumlar Technopatlar