Oncelikle hatam varsa affola, ilk incelemem.
Klavyeyi 1-2 Kasım tarihlerinden beri kullanıyorum, kendisi ilk mekanik klavyem.
Fiyat & ucret
Ben klavyeyi 443,80 TL'ye Hepsiburada'dan, DECIDE satıcısından satın aldım. Kargolama iyiydi.
Satın aldığım bağlantı: https://www.hepsiburada.com/redrago...e-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSC?magaza=DECIDE
Akakce bağlantısı: Redragon K551 Vara RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
Teknik ozellikler & detaylar
Switch turu: Blue (Mavi) Switch
Switch markası: Outemu
Aydınlatma: RGB
Numlock tuşları: Var
Klavye diziliş tipi: Turkce Q
Bağlantı: Kablolu
Klavye ağırlığı: 1.08kg
Kutu iceriği
1x K551 klavye
1x Redragon sticker
1x Garanti belgesi
1x Kullanım klavuzu
4x Bozulursa takılması icin Switch
Kutunun fotoğraflarını Suprizbozan'a ekliyorum. Oradan bakabilirsiniz.
Surprizbozan: Kutu iceriği
Switch sesi & turu
Switch turu Blue (Mavi) Switch. Şahsen ben bu sesi cok seviyorum, Blue Switch severleri de tatmin edecektir.
Markası da bu fiyat bandında populer olan Outemu Switch. 50 milyon tıklamaya kadar iddiası var.
Ergonomi & yapı
Klavyenin kablosu ve sınırdaki tuşları koruyan bolum dışında her şey metal. Oyle kolay kolay zarar goreceğini zannetmem.
Yazılım & ayarlar
Klavyenin yazılımının İngilizce versiyonu calışmıyor (klavyeyi algılamıyor). O yuzden "Spanish", yani İspanyolca surumunu indirmelisiniz.
Surprizbozan: Yazılımın fotoğrafları
19 farklı RGB aydınlatmaya sahip.
"Brillo" kısmından aydınlığını, "Velocidad" kısmından ise renklerin ne kadar hızlı değişeceğini ayarlayabilirsiniz.
Aynı zamanda aşağıda "FULL RGB" seceneğini de aktif ederseniz tahmin edileceği gibi aydınlatma Full RGB oluyor.
Klavye gunluk/genel kullanım, verdiği his & fotoğrafları
Klavye benim cok hoşuma gitti. Switch'lerin verdiği ses zaten bence harika. Daktilo'da yazıyormuşum gibi hissediyorum. Bu gercekten cok rahatlatıcı.
Fotoğrafları suprizbozan'a ekliyorum.
Surprizbozan: Klavyenin fotoğrafları
Alınır mı, alınmaz mı?
Bence alınır, 3 yıl kullanım suresi olduğu iddia ediliyor. Zaten Redragon'a guvenim sonsuz.
Bu butceye de başka alternatif var fakat Numlock ve Blue Switch isteyenlere alternatifsiz tercih olacaktır.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim, iyi sosyaller.
Dosya Ekleri