Yumurta kalitesizligine cozum yokmudur..
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Yumurta kalitesizligine cozum yokmudur..
-
23-09-2022, 08:14:44Merhaba kizlar az once bir tup bebek doktorunu dinledim..canli yayinda..ve yumurta kalitesizligi icin kullanilan..hormonlarin vitaminlerin bi etkisi olamayabileceginden bahsetti..cunki yumurtanin kimyasinin ilaclarla degisebilecek bisey olmadigini anladim ben aciklamalarinda..nitekim 1. Negatif tup bebek deneyimimden sonra 2. Ye baslamadan doktorumda bana hormon ve ilac takviyesi vermisti..ve keisn etkili olur diyemem demisti yuzde 20 ihtimal var demisti o zamnda doktorum..ne kadar duzenli olmasada kullanmistim ilaclari..nitekim 2. Tup bebek denememdede bi etkisi olmadi aldigim hormon ve vitamin ilaclarinin..oda negatifle sonuclandi..ayrica bugunki dinledigim doktor sundan bahsetti..omega3 ler falan etkili olsaydi dedi her balik cok tuketen insanin hamile kalamadigi gibi..hic balik tuketmeyen bi insanin hamile kalabildigi gibi..omega3 lere vitaminlere kalitenin bagli olmadigini dusunuyorum dedi...ee simdi ne yapicam ben..kalitesiz embriyom olusuyo..umudumu iyice kaybettim..isin icinden cidden artik cikamiyorum..