Merhabalar oncelikle bu kulaklığı YouTube ve Twitch platformların da kullandım incelemeyi ona gore duzenleyeceğim.
Gamepower Kizaru kulaklığı Gamepower'ın en ust duzey kulaklığı olarak satılmakta ve piyasada ortalama 350 TL civarında bulunmaktadır. Boyle bir fiyata ve boyle bir markaya gore kalitesi uzaktan bakınca kotu olarak gorulup on yargılı olarak bakılabilir peki gercekten de kotu mu?
Kizaru benim deneyimlediğim Cin markalarından daha guzel dış hissiyat veriyor. Gercekten metal ve kaliteli plastik olduğunu dokunarak anlıyorsunuz dışında bulunan ve ne yazık ki ayarlanamayan RGB ışıkları da kaliteli ama ayarlanamaması cok kotu olmuş işin aslı. Cidden uzaktan bakınca da kaliteli duran kizaru kulaklığının dış kısmında en kotu yanı kesinlikle kabloları.
Kablolar Dolanıyor ne yaparsanız yapın dışında IP ya da sarmalayan bir şey olmadığından oturu kulaklık kabloları dolanıyor ve iceriye zarar veriyor bundan kacınmak icin duzgun şekilde duzeltmenizi oneririm. Cunku duzeltmezseniz bozulur ve garantide 20 gun kulaksız kalırsınız bu en kotu yanı.
Ses duzeyi: Herhalde gorduğum en kotu ses duzeyi bu kulaklıkta 4 ila 6 arasında kullanıyorum 10'dan sonra baş ağrıtıcı derece de yuksek ses veriyor. 10 ile 100 arasında neredeyse fark yok tum fark ilk 10'da gibi davranıyor bu kotu olmasına rağmen 100 de hoparlor olarak da kullanılabilir şekilde yuksek sesi var.
BASS'ı: Tek kelime ile Rampage'ye gore rezalet. Cok kotu yani kulaklara net zarar verir. Kesinlikle acılmaması tavsiyemdir.
Gelelim asıl bu kulaklığı tercih sebebine: Mikrofon, yani bu fiyat aralığından cok kulaklık kullandım ama bu kadar iyi mikrofona sahip kulaklık sayısı az. Bu da onlardan biri yayınlarda olsun YouTube'da olsun Beni uzmedi ama ses engelleme konusundan ne yazık ki kullandığınız programın yazılıma kalıyor iş OBS bu işi gayet iyi yapıyor ama başka programlarda klavye basma tuşu vs. gidiyor karşı tarafa (Discord'da gitmiyor klavye sesi arka plan sesini de almıyor gayet iyi). Biraz ayar istiyor ama kalitesi gayet iyi. Sadece mikrofon almak şu an pahalı geldiğinden oturu bu kulaklığı tercih ettim. Giriş seviyesi olarak kabul edilebilir.
Mikrofonu SteelSeries ya da Corsair gibi jak girişi olan hicbiri ile karşılaştırma yapmak imkansız cunku bu kaliteyi kesinlikle yakalayamıyorlar.
Ses kasma ve oyunlarda ki ses performansı: Oyunun atmosferini kesinlikle yaşatıyor. Oyunun icine dalıp gidebiliyorsunuz arkadaki sesleri kesinlikle yok edecek kadar guclu olmasa da bayağı ses almıyor. Oyun ile bir olabiliyorsunuz. Muzik konusun da da oyuncu kulaklığı olarak gayet iyi performansı var diyebilirim. Ses kasma olarak cok cok iyi değil ama ses nereden geldi ne kadar uzaktan ya da yakından geldi anlayabiliyorsunuz. Yon kavramı olarak gayet iyi ama profesyonel değil.
Kac saat kesintisiz ağrıtmadan kullanılabilir: Sanırsam 5-6 saat diyebilirim kesinlikle ağırlığı hissedilmiyor cok rahat bir yapısı var pedleri guzel oturuyor ve kapatıyor bu konuda gayet iyi.
Fiyatına gore nasıl peki? Tam fiyat performans diyebiliriz aslında yaptığı işleri guzel yapıp yapamadığı işleri de yapamıyor ama. Jaklı kulaklıklara nazaran cok daha iyi mikrofon ses kalitesi kesinlikle var. Giriş seviyesi olarak tavsiye edebilirim.
Yazılımı nasıl peki? Kullanılmayacak kadar kotu ne yazık ki başka yazılımlar kullanıyorum.
Buraya kadar okuduğunuz icin teşekkur ederim eğer almak istiyorsanız tavsiyemdir. EN buyuk eksisi kablosunda sargısı yok.
Gamepower Kizaru İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Gamepower Kizaru İncelemesi