9-10.hafta ense kalınlığı, pgtli embriyorlar
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- 9-10.hafta ense kalınlığı, pgtli embriyorlar
-
23-09-2022, 08:13:01merhaba kızlar. tup bebek yoluyla ikizlere hamileyim. dun doktordaydım transfer tarihine gore 9+3 olmam gerekiyordu (transferim 12ekim 5gunluk embriyo) ama bebegin biri 9+6, diğeri 10haftalık. 9+6 olan gayet iyi aşırı hareketli herşey yolunda. diğeri bacak kol full hareketli ama başını hareket ettirmedi. dr ense kalınlığından şuphe etti ama kafasını keseye yasladığı icin detaylı bakamadı. karından+vajinal ultrason herturlu uğraştı ama bebek hareket etmedi. 1kez kafasını hareket ettirmiş gibi oldu dr galiba yanıldım kesenin kalınlığı gorduyum diyorduki bebek yine kafasını keseye yasladı. oyuzden haftaya tekrar cağırdı zaten varsa haftaya buyur daha net goruruz dedi. buyuk ihtimal sorun yok diyor ama onlemi de elden bırakmayalım diyor.+12.haftada dikiş atılma olayım da var oyuzden o zamana netleşmesi lazım. ya bir de benim embriyolar pgt yapılmış sağlıklı embriyolar. gercekten sıkıntı cıkabilirmi? resmen butun gece uyumadım. haftaya zaman nasıl gecer bilmiyorum. acaba haftayı beklemeden bir dahamı gitsem hareket etmişmidirki.