Ozellikleri:
Ayarlanabilir kulaklık modulleri ve baş bandı her kullanıcıya uyar. Konforlu ve uzun sureli muzik keyfi icin yumuşak kulak yastıkları Dışarıda kullanım icin ideal olan 1,2m uzunluğunda kablo Yanınızda her yere goturebilmeniz icin duz katlanır. Kapalı tip akustik yapısı iyi ses yalıtımı sağlar. 32 mm hoparlor suruculeri guclu ve dinamik ses cıkışı sağlar. Ortam seslerini engellemek veya izin vermek icin DJ monitor tipi Kullanıcı Olarak Yorumlarım:
1.Kulaklık modulleri : Benim gibi buyuk bir başa ve uzun saca sahip arkadaşlar icin birebir. Oldukca geniş bir ayar aralığı var. Son ayarlara getirip taktığınızda modullerde kayma vs. ayar değişikliği olmuyor.
2.Kulaklık modulleri: Maalesef kulaklarımda buyuk. (lanet olası genetik). :/ Fakat Philips urettiği bu kulaklık bile benim gibi kulağa sahip arkadaşlara hitap etmiş. Oldukca guzel , acıtmayan yumuşacık kulaklık yastıkları koymuşlar. Teşekkurler Philips
3.Kablo uzunluğu: Muzik dinlerken pantolon cebine vs. koyduğunuzda sarkan kablolar olmuyor. İyi bir ozellik bana kalırsa. Dışarıda kullanımda ayy kablo sarkıyor ! diye pek uğraşacağınızı sanmıyorum.
4.Duz Katlanma: Şahsen bu ozelliğini bilmiyorum. Kulaklık kırılır diye zorlamaktan korkuyorum.Fakat katlamak icin kolaylık sağlayan mekanizmalardan yok gorduğum kadarıyla.
5.Ses Yalıtımı: Son seste dinlerken dışarıya azami derecede (fısıltı derecesinde) ses cıkıyor. (Archie-5upernova 320kbs de test sonucu.)
6.Ses Dinamiği : Bence gayet iyi bas vuruyor. Guclu ve temiz sesler veren bir kulaklık. Gayet tatmin edici (F/P )
7. Dış ses: Şahsen camlar acık vızır vızır araba gecerken deniyorum. Sıfır hic bir ses gelmiyor. Yanımda biri oluyorum diye anırsa duyamazsınız. dış ses yalıtımı gercekten başarılı.

-Kabloda ses acma/kapama tuşu yok.
-Elektro gitar vs. calan arkadaşlar icin kablo uzunluğu tatmin etmeyebilir.Amfinin bitişiğinde calmalısınız.
-Mikrofon ozelliği yok.
+Ayarlayıp başınıza takıp zıplasanız bile başınızda fırlamıyor. Muziğin verdiği adrenalin ile denenmiştir.
-Sert bir plastik urunudur. Metal kullanılmamış.
+Farklı renk secenekleri mevcut.

d&r 'da %15 indirim ile şuan ki fiyatı 50 lira. Fiyatı uygun. Performansı şahane