Gectiğimiz gunlerde bir gamepad almak icin koyuldum yola. Araştırmalarım sonucu Logitech F710 kablosuz gamepad ile Xbox 360 gamepad arasında kaldım. Epeyce araştırdım fiyatlarına baktım, işlevlerine baktım, baktım, ve baktım iyice karıştı kafam, işin icinden cıkamadım. Hafta sonu okul goruşmemden dolayı Ankara'ya gitmem gerekiyordu, dedim bu iş Ankara'da bitecek. Mağazaları Dolaşarak 2 urunude detaylıca inceledim. Ve incelemelerimin sonunda acık ara Xbox'da karar kıldım.
Gecelim urunumuze;
Oncelikle arkadaşlar fiyattan bahsedeyim Xbox 360 gamepad'i 85 tl ye aldım, fakat Windows bağlantısı icin bir wireless receiver almak gerekiyormuş uzun ve kan ter icinde suren pazarlık sonucu iki urunu 100tl ye aldım. Tabi aldığım fiyattan memnun bir şekilde pis pis sırıtarak mağazadan cıktım.

Eve gelince hemen driver kurulumunu ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra başladım sırasıyla oyunları denemeye. Birer birer oyunları denemeye başladım ki, gercekten doğru secim yaptığımın farkına vardım. Cunku girdiğim hicbir oyun bana bir ayar dahi yaptırmadan direk optimize olup ayarlı bir şekilde calıştı.
Gamepad hakkındaki izlenimlerim:
-Malzeme kalitesi mukemmel.
-Analog sticklerin ele oturması ve guc dozaj laması harika bir şekilde yapılıyor.
-Tuşlar ses cıkarmıyor.
-9 metrelik cekim mesafesi, bizzat obur odaya gecip kardeşime hareket ediyomuu.. diye seslenme usuluyle denenmiştir.
-Gamepad ile alıcı arasında bir lag yok. Yada ben hissedemedim.
Urunun kanımca eksileri:
-Titreşimi biraz zayıf geldi.
-Kulaklık cıkışı bi enteresan ona ozel kulaklık almak gerekiyor.
-Şarjlı değil pilli olması (Şarj kiti var 15-30tl arası bulunabilir).
-Kapatma tuşunun olmaması(otomatik 5-10dk arasında kapanıyor).
Denediğim Oyunlar (Direk optimize olup calışanlar):
-GTA IV
-Mafia II
-SBK 2013
-FİFA 2014
-NBA 2K14
-Battlefield 3
-Battlefield 4
-Lord Of The Rings War Of The Lords
-Mount&Blade Warband
-NFS Shift
-NfS Shift 2
-Blur
-Skyrim
Sonuc olarak:
-Kesinlikle almanızı oneririm. Oyunlarda performansınız cok daha artacak ve eğlenceli olacak inanın buna. Zaman ayırdınız icin teşekkurler. Urun hakkında sorularınız olursa yardımcı olurum.