Selam arkadaşlar. 10 gun once aldığım kulaklığımın incelemesini yaptım. Ulkemizde yaygın bir urun olmadığı icin bilgilendirici bir metin olacağını duşunuyorum. Olabildiğince objektif olmaya calıştım. Fakat bir kusurum olursa kusura bakmayın. Duzeltirseniz sevinirim.

Kutu İceriği
Kutusu kargodan hasarsız bir şekilde geldi. İcerik şu şekilde:
Kulaklık Kullanma kılavuzu Birkac vida gibi bir şey ( Ne işe yaradıklarını bilmiyorum.) Jak kablosu. Sanırım telefon icin.
Surprizbozan: Gorseller

Malzeme Kalitesi Ve Konfor

Kulaklık esnek bir plastikten yapılmış. Kablosu orgu. Pedleri kulaklarımı kaplıyor fakat vakumlama hissi yok. Kalitesi icin bir şey demem icin daha uzun sure kullanmam lazım. Benim kafam kucuk olduğu icin kulaklık kafama guzel bir şekilde oturdu. Hafif olduğu icin uzun kullanımlarda baş ağrısı yapmıyor.

Ve ayrıca kulaklığın kablosunda ışıkları ve mikrofonu kapatma/acma tuşları mevcut.

Surprizbozan: Resim

Mikrofon
Mikrofon yaklaşık 15.5 cm uzunluğunda. Mikrofon demir bir kabloyla kaplı ve hareket edebiliyor. Fakat ucundaki beyaz yer sanki tam oturmamış gibi. Elle kenarlarını dondurebiliyorum. Bunu bir eksi olarak sayabilirsiniz.

Ses kalitesi guzel. Şu videoda 9.09'dan itibaren sesin nasıl cıktığını duyabilirsiniz.

Yazılım

Kulaklığın yazılımı mevcut. Ve yazılımda guzel detaylar var. Ben en cok ses değiştirme ozelliğini sevdim. Fakat ışıklar icin bir kontrol paneli olmaması uzdu.
Ses değiştirme ozelliği Ekolayzer Sanal 7.1 Ses efektleri

Işıklar
Işıklar tek modda yanıyor. Ve Rainbow efekt ile donup duruyor. Pedlerin arasından ışık sızıyor. Mikrofonun ucunda da kucuk bir mavi ışık mevcut.

Bitiş

Arkadaşlar ben bu kulaklığı 10 Ocak tarihinde Hepsiburada uzerinden teknobiyot mağazasından 234TL'ye aldım. Gamenote HD2016 ile bu urun arasında kalmıştım. HD2016 kafama buyuk gelir diye duşunduğum icin bu urunu sectim. Galax urunleri ulkemizde pek yaygın olmadığı icin inceleme videosu bulamamıştım. Turkiye'de incelemesini yapan ilk kişi ben oldum galiba. Onerir miyim derseniz evet onerebilirim. Bu butcede bu urunu veya isterseniz HD2016'yı alabilirsiniz. Karar sizin. Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Sevgiler saygılar...

Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Cevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset
www.teknobiyotik.com

@Eren SATAR @hamza Ensar Sağlam @kloPss a joke @Kyoijin ...