Başlamadan once şunu soyleyeyim, oyun tam bir rezalet.
Hikayemizde gazeteci Robert Hawkins'i oynuyoruz. Nazilerin Polanya'yı ele gecirmeye calıştığını goruyoruz. Biz ise ceşitli direniş gruplarına yardım ederek etrafta fotoğraf cekiyoruz.
Oynanış bolumune gelirsek, tek kelime ile berbat otesi. Karakter aşırı hantal. Buglar, glitchler derken kafayı yersiniz. Hani Ubisoft oyunlarında yapay zekaya kotu deriz ya. Bu oyunda yapay zeka diye bir şey yok, adamlar koymamışlar. Mesela ben gizli gitmek istiyorum ve onumde 2 duşman var ikisinin arasında uzunca bir mesafe var ve arkaları da donuk ben gidip en arkadakini bıcaklamaya calışıyorum ama ondeki arkası donuk NPC beni goruyor. Optimizasyon zaten berbat. Ara sahnelerdeki flashbackleri herhalde ilkokula giden cocuğa cizdirmişler.
Ayrıca oyunun başında yaşadığım bir olayı daha anlatayım. Ben bir yere siper almışım ve karşımda 6 duşman var, taktik yapıyorum tam o sırada 5 NPC siperden cıkıp ustume doğru koşarak geldi.

Vuruş hissi konusuna gelirsek oyunda oda yok, Crosshair adamı oldurduğumuzde kırmızı rengini almasa oldurup oldurmeyeceğimizde anlayamayacağız.
Ee geriye ne kaldı o zaman, grafik, seslendirme ve atmosfer.
Grafik konusunda idare eder diyebiliriz. Ortam sesleri konusunda da iyi, o partizan cığlıkları falan savaşın atmosferini iyi yansıtmış.
Multiplayer modu var ama sunucular olu.
Toparlamak gerekirse 32 TL'ye alınmaz hatta indirimde 4 TL'ye bile alınmaz o derece kotu bir oyun.
Puanım 1/10