Merhabalar
Benimle aynı durumu yaşayan vardır belki yardımcı olabilirim diye duşundum ve yazmak istedim.
2 senedir bebek sahibi olmak istiyorduk. Eşimin sperm analizini hic detaylı yaptırmamıştık 2 ay oncesine kadar. Sayısı 37 milyondu fakat morfoloji %1, varikosel teşhisi konuldu, ileri hızlı değeri 0, yavaş ileri %22 idi. Neofortil kullanmıştık gecen sene ama işe yaramadı. İnat ettik doğal yoldan ameliyat olmadan olacak inşallah dedik ve bir aktardan macun yaptırdım. kendim de hafize sultan macunu kullandım. Doktor cyclo-progynova ve maxijuno diye bir multivitamin verdi ayrıca bana. Eşime de ekstra stromega Q10 verdi. ilk ay gecti adet oldum ve 2.ay mucize gibi hamile kaldım. Şu an 3+3 gunluk hamileyim bir aksilik cıkmazsa, daha kese icin erken ama sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah sizlerin de gonlunuzden gecenler kabul olur, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi en kısa zamanda.
Erkek İnfertilitesi Varikosel, %1 morfoloji ve hızlı ileri sıfır ile doğal yoldan gebelik
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Varikosel, %1 morfoloji ve hızlı ileri sıfır ile doğal yoldan gebelik