Kutu kargodan havalı poşetle geldi.
Surprizbozan: Kutu acılışı

Kutusu bu şekilde

Kutu iceriği bu şekilde

Klavyenin boyutu 35'e 13cm.
Surprizbozan: Boyut

Klavyenin yazılım desteği mevcut.
Surprizbozan: Yazılım

Surprizbozan: Kablo ve malzeme kalitesi. Klavyenin arkası plastik onune ne ad verildiğini tam bilmiyorum fakat sert demirimsi bir şey.

Klavyenin altında 5 tane kaymaz yuzey var. Ve 1 kademeli yukseltme basamağının altında da bu kaymaz yuzeyler mevcut.
Oncelikle ben urunu kuponlar ile beraber 120TL'ye satın aldım. Ve verdiğim paraya değdiğini duşunuyorum. Cunku internette izlediğim klavye videolarıyla kafayı bozmuş durumdaydım ve guzel bir red Switch klavye alacak param yoktu. Ve buyuk ihtimal pişman olacağıma duşunmeme rağmen birkac tatsızlık yaşasam da şu an klavyemi rahat rahat keyifle kullanıyorum.
Markayla ilgili olan bakış acısına gelecek olursak. Gamepower'ı bilmeyen yoktur buyuk ihtimal. Bilmeyenler icin dandik ve ucuz urunleriyle unlenmiş bir firmadır kendisi. İlk başlarda bozulur diye odum kopuyordu. Ağustos aylarındayken klavyemde bazı tuşlar tetiklilik yapmaya başlamıştı. Ben bu tarz sorunlara cok takıntılı biri olmadığım icin pek kafaya takmadım. Fakat zaman gectikte tetiklilik yapan tuşlar değişmeye başlıyordu. Orneğin ilk zamanlar "I" tuşum tetiklilik yaparken bir sure sonra "M" tuşumda aynı sorun olmaya başlamıştı. Ve kısa bir sure sonra bu sorun kendi kendine ortadan kalktı. Sonuc olarak bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.
Ben urunden memnunum fakat bu klavyeyi kullanıp ceşit ceşit sıkıntı yaşayan bircok kişi gordum. Acıkcası ben tavsiye etmiyorum fakat niye aldın diye sorarsanız o zamanlar bu fiyat bandında Red Switch hastası biri icin pek de bir secenek yoktu. Dediğim gibi ben urunu 120TL'ye aldım. Ve urunun guncel fiyatı 300TL'yi aşmış durumda. Tamamen şans bir urun diyebilirim. Fakat yine de haksızlık etmek istemem cunku gercekten memnun kaldım. Genel olarak puanım 7/10.
Arkadaşlar bir eksiğim varsa aşağıda belirtebilirsiniz. Mumkunse eklemeye calışırım. Resimlerin boyutları bir buyuk bir kucuk olmuş tam ayarlayamadım kusura bakmayın. Bunun harici bir hatam var ise de kusura bakmayın. Alacak arkadaşlara da almamalarını tavsiye ederim.